14+3 hetesen néha olyan, mintha nagykést szúrnának a hasamba alul (nem a petefészkemnél! ) Hanem az alhasnál a köldököm alatt. Normális?
Sziasztok,
Ma hajnali 4kor elmentem pisilni, ès visszafeküdtem aludni, azonban köhögnöm kellett, ès ezàltal akkoràt beleszùrt a hasamba, mintha leszùrnànak egy èles konyhakèssel! Mèg utàna is lüktetett pàr màsodpercig...Nem mondanàm termèszetesnek ahogy hatott az èrzès...Megijedtem.
Hetekkel elôtte is szùrkàlt màr sokkal enyhèbben a bal oldalon, ahol a petefèszkem van de ez most teljesen màshol volt ès sokkal intenzivebb èrzès...Mondom, mintha hasba szùrtak volna..Erre szàmithatok màskor is?? De csak egyet kôhögtem ès màris ilyet beleszùrt.
Veletek is volt ilyesmi? Olvastam, hogy a szlagok tàgulàsàt jelentheti, de arra azt irjàk, hogy enyhe szùrkàlàs ès a petefèszeknèl....Nekem meg se enyhe nem volt sem pedig ott.
Valakinek valami ötlete?
Én mindig csak akkor foglalkoztam az ilyen dolgokkal, ha visszatérő jelenség.
Lehetett szélgörcs a hirtelen hasprésre, vagy bármi.
14+3 hetesen a köldököd alatt még nem a méhed található...
Velem is történt ilyen, amikor tüsszentettem. Azóta nem fordult elő újra, nem tudom mi lehetett. Ne aggódj, ha nem sokszor van ilyen, akkor biztosan nem jelez bajt.
21hkm
Nekem egy egy erősebb köhögésnél szokott hirtelen belenyilalni a petefészek környékén de egyből el is múlik.
18 hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!