Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első babánál mikor kezdett el...

Első babánál mikor kezdett el látszódni a pocakotok? Mikor megy le a puffadás?

Figyelt kérdés
2018. szept. 21. 11:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
12. héttől már látszódott. A puffadás szinte végig megvolt.
2018. szept. 21. 12:01
 2/11 anonim ***** válasza:

kolléganőmnek, átlagos testalkattal kb 10-11 hetesen már picit gömbölyödött a pocakja, de nem voltunk benne biztosak :)

másik kolléganőmnek, aki az átlaghoz viszonyítva husibb, ennyi idősen még semmi sem látszott.

2018. szept. 21. 12:02
 3/11 anonim ***** válasza:
20 héten kezdett nőni, de ruhával még simán letagadhattam. 22. héttől már látszik valamennyire (most vagyok annyi), de lenge ruhával megint simán letagadhatom. :)
2018. szept. 21. 12:10
 4/11 anonim ***** válasza:

Magas,vékony vagyok. 18. hét körül kezdett el látszódni a pocakom, de kb a 24. hétig nem mertek rákérdezni az ismerőseim, hogy terhes vagyok-e. :D Szóval nekem viszonylag későn.

A 8 héten voltam felpuffadva, de az is hamar elmúlt

2018. szept. 21. 12:11
 5/11 anonim ***** válasza:

Én is a husibb kategória vagyok. Szerintem olyan 16 hetesen lehetett egyértelmű. De volt, aki már korábban is mondogatta, hogy ez már egyértelmű terhes has. De szerintem ő csak látni akarta, látni vélte.

Most 26 hetes terhes vagyok, és én még mindig úgy érzem, hogy nem egyértelmű és csak a dagiságom látványosabb... :D de mindenki szerint hülye vagyok. Tényleg nem kövérként, kb 8-9 kg túlsúllyal estem teherbe. Az még nem a kövér kategória.

2018. szept. 21. 12:11
 6/11 A kérdező kommentje:
Első! Ha a puffadás végig megvolt, honnan tudod h a 12. héttől már terhes pocak a pocak? :)
2018. szept. 21. 12:14
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha terhesség előtt nem volt pocakod, akkor tök mindegy, hogy amit pocaknak látsz az terhességi puffadás vagy már amiatt látszik, hogy a méh kiemelkedett a szeméremcsont mögül, attól függetlenül az TERHES POCAK. ;)

Egyébként 12 hetesen már kiemelkedik, úgyhogy az utóbbi is igaz lehet.

Elsővel alig 8 hetes voltam, már kiszúrta a 4 gyerekes munkatársam.

Másodikkal 12 hetesen átadták a helyet a villamoson.

Én ilyen alkat vagyok. Alacsony, vékony, extrém korán látszik és egyértelmű külső szemlélő számára is, hogy nem csak híztam.

2018. szept. 21. 12:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem az elején alig puffadt vagy nem sokáig de nem emlékszem annyira jelentéktelen volt. A 8. hónapra vált nálam egyértelművé, hogy terhes vagyok, előtte aki nem ismert azt hitte jól belakmároztam. A 30. hétig a rendes magasderekú farmerjeimet hordtam mert simán rám jöttek. Amikor túlhordásnál jártam kétnaponta a 40. héten NST-re volt szülésznő aki nem ismert és megkérdezte, hogy most jövök-e először (az ugye a 36. héten esedékes). Nem volt egyáltalán nagy a pocakom pedig átlagos testalkatom van.
2018. szept. 21. 12:48
 9/11 anonim ***** válasza:
18. héttől látszott annak aki ismer, de igazából én a harmadik trimeszterig inkább úgy néztem ki, mint aki jól beebédelt :D Sok év sport, feszes hasfal.
2018. szept. 21. 13:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Első baba, 16dik hét után kezdett latszani valamk és most 21hetesen mondanám azt hogy szépen lassan kezd egyértelmű lenni hogy babát várok.😊 a puffadás is kb itt ment le, bár néha jelentkezik de akkor mar tudni fogod hogy mekkora a baba pocak és mennyi a puffadás.😁
2018. szept. 21. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!