Szeptember 28-án volt utoljára menszeszem. Ma voltam dokinál hasi ultrahangot csinált és nem látott semmit csak azt mondta hogy vékony a hártya.1 hónap múlva kell mennem controlra. Attól hogy nem látott semmit lehetek terhes?
?????? Hihetetlen!!!
Nekem is szept.28-án volt az utolsó!
Múlthéten szerdán csináltam tesztet,ami pozitív volt.
Ma még egyet,ami szintén poz.
Neked mik a tüneteid?
Gondolom a teszt +.!?
Semmi mást nem mondott az orvos,csak h menj vissza????
Én csak 2 hét múlva tudok menni,mert addigra kaptam időpontot.
Totál kész vagyok!!!!
Szerintem tuti anyuka leszel :):):):):)
Szia!és 1 válaszolo is Szia!! szentem mindketten babássak vagytok....persze ha vannak tüneteitek...mert a kérdezö nemirt tesztet,tünetet...s nem most volt már szept,lehet hogy valami pici kavar van bennt a szervezetedben...azé csinálj tesztet...
az 1.válaszolo,ha Te már m2hét mulva mégy,akkor kell hogy lásson valamit,illetve valakit az UH.-nm mik a tüneteitek????
Gondolom poz. teszted azért volt mielőtt dokihoz mentél. Esetleg valami tünetek voltak? Mert akkor nagy a valószínűsége, hogy terhes vagy. De az orvost nem értem.
Nekem szept 20-án volt meg utoljára, a tüneteket már okt. 13-14 től érzem, teszet 17-én csináltam, poz. lett. 28-án voltam először dokinál, és az uh-n már látott 13,5 mm petezsákot.
Szóval legalább annyit kellett volna mondania, hogy ne emelj nehezet, biciklizést, forró fürdőt, termálfürdőt, kerülni kell, otthon is ha lehet csak zuhanyozzál, de ne forró vízzel, mert az vízbőséget okoz, ami vetéléshez vezethet. A szeretkezést nem kell hanyagolni, csak sokkal óvatosabbnak kell lenni, és ha mód van rá(és miért ne lenne) kerülni kellene a méhösszehúzódásokat az első 12 hétig.
Szóval nem akarlak megilyeszteni, biztos minden rendben lesz, csak vigyázz magatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!