Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet buta kérdés lesz: ha...

Lehet buta kérdés lesz: ha nagyon forrón nyelek le egy kanál levest az neki nem árthat igaz?

Figyelt kérdés

Ne haragudjatok a buta kérdésért, de annyi mindenen stresszelek. Mostanában állandóan beteg vagyok (megfázás, vírus), magas a vérnyomásom vérnyomás csökkentő mellett is, most azt mondta a doki sok a magzatvíz. És még most ez a forró leves is.

Vajon születhet egészséges babám?

22 hetes kismama vagyok.

2018. szept. 19. 19:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%
Teszthez kéne kötni az anyaságot. Komolyan ilyen embereknek lesz gyerekük? Én elhiszem, hogy valaki parázik, de ez már magas szintű ostobaság.
2018. szept. 19. 19:58
 12/16 A kérdező kommentje:

De soha nem volt még ilyen erősek a mozgások, összegörnyedtem és egész pár percel ezelőttig tartott.

Irigyellek titeket, hogy nem vagytok ideges típusok, de én lerágom az ujjam is nem csak a körmöm lassan.

Hetente járok ultrahangra, bár minden doki azt mondja rövidebb a combcsontja, de nem kóros, mindig visszarendelnek, küldenek a patológiára, laborba, de nem mondanak semmit. Az eredmény 3 hét mire ideér.

Sírás kerülget.

2018. szept. 19. 20:05
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

8. valaszoloval maximalisan egyetertek.

A hetente uh pedig mar tenyleg arthat a babanak, ugyhogy gratulalok.

2018. szept. 19. 20:07
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Minden, ismétlem minden kismama aggódik. De felnőttként ezt tudni kell normális keretek között tartani.

A magzat mozgás pedig nem egy kiszámítható dolog.

Nekem is a kajára szinte mindig reagál. Amúgy az enyém tök lusta baba még, de nem rég mégis volt egy éjszakám mikor annyit ficánkolt, hogy nem bírtam tőle aludni. Aztán másnaptól megint nyugi volt.

26 hetes a terhesség, de nincs két egyforma intenzitású napja.

Ha mindenáron aggódni akarsz, akkor is inkább reális dolgokon aggódj. Egyébként a túl sok aggódás nagyon nem tesz jót a fejlődésének.

2018. szept. 19. 20:21
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ááá, lekarmoltam az arcom!

Születhet egészséges babád, de hogy te mi a jó francia fogod tanítani, az nagy kérdés!

2018. szept. 19. 21:44
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj kérdező, nem gúnyolódni szeretnék rajtad, de erről a kérdésről az a vicc jutott eszembe, amikor a szőke nő megkérdezi az anyját:

- Anya, honnan jön ki a gyerek?

- Onnan, ahová a fiú betette.

- És nem rúgja ki a fogaimat?

2018. szept. 19. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!