A kertész kantáros ruhát, meg a a pocak melegitőt teherbe eséstől, a szülésig kell, lehet hordani?
8. igazad van.
Nemrég olyat kerdezett egy nő hogy "Milyen ételt hozassak anyummal a kórházba?"
Válaszolt pár unatkozó mert írtak random kajákat, erre a kérdező: "Ezeket nem szeretem, más tipp?"
Én voltam az EGYETLEN aki leírta az idiótának hogy azt kérjen, amik a kedvencei. Mert megszántam hogy ez nem jutott eszébe. És ez gyereket nevelő felnőtt nő volt!
A másik: "Hogy kell babát gondozni a Balatonon?" 2 éves a gyereke, és ezt kérdezte mert pár napra Balcsira mentek...
Harmadik csúcs kérdés: "Macis anyagú oviszsákot vennék a lányomnak. Tetszeni fog neki? Tipp?"
Áh, szomorú hogy bárki nevelhet gyereket.
Jajjj igen ezekre emlékszem is! :D
Én egyikre sem válaszoltam, mert többnyire ez az a pont, amikor bezárom a böngészőt, hogy "elég volt, nem bírom".
De mondjuk azokat sem értem, akik türelmesen válaszolnak és segítenek a kérdezőnek eldönteni, hogy mit szeretne enni... hogy van ennyi türelmük? :)
Ez életveszélyes!!
Ilyenkor szülésig semmit nem szabad hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!