Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kertész kantáros ruhát, meg...

A kertész kantáros ruhát, meg a a pocak melegitőt teherbe eséstől, a szülésig kell, lehet hordani?

Figyelt kérdés
pocak melegitőnél arra a ruha darabra gondolok,amit a kismama a melléig fel tud huzni és a pocakot melegiti
2018. szept. 19. 17:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

8. igazad van.

Nemrég olyat kerdezett egy nő hogy "Milyen ételt hozassak anyummal a kórházba?"

Válaszolt pár unatkozó mert írtak random kajákat, erre a kérdező: "Ezeket nem szeretem, más tipp?"

Én voltam az EGYETLEN aki leírta az idiótának hogy azt kérjen, amik a kedvencei. Mert megszántam hogy ez nem jutott eszébe. És ez gyereket nevelő felnőtt nő volt!

A másik: "Hogy kell babát gondozni a Balatonon?" 2 éves a gyereke, és ezt kérdezte mert pár napra Balcsira mentek...

Harmadik csúcs kérdés: "Macis anyagú oviszsákot vennék a lányomnak. Tetszeni fog neki? Tipp?"

Áh, szomorú hogy bárki nevelhet gyereket.

2018. szept. 20. 06:44
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Jajjj igen ezekre emlékszem is! :D

Én egyikre sem válaszoltam, mert többnyire ez az a pont, amikor bezárom a böngészőt, hogy "elég volt, nem bírom".

De mondjuk azokat sem értem, akik türelmesen válaszolnak és segítenek a kérdezőnek eldönteni, hogy mit szeretne enni... hogy van ennyi türelmük? :)

2018. szept. 20. 07:34
 13/14 anonim ***** válasza:
Unatkoznak. Addig is gondolom telik a munkaidejük :)
2018. szept. 20. 07:51
 14/14 Nagy000 válasza:

Ez életveszélyes!!

Ilyenkor szülésig semmit nem szabad hordani.

2018. szept. 20. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!