Első babámat várom, az utolsó mensim alapján a 7. héten járok (orvoshoz pénteken megyek először)
Az elmúlt 2hetet kb végighánytam, mégis a hasam el kezdett nőni (azon kívül semmi). Nem csak nekem tűnt fel, párom is és barátnőm is már megjegyezte. Ti erre mit mondanátok?
Nekem úgy a 14-16 héten kezdett nőni, de külső szemek csak a 20-22 héttől látták, hogy nem híztam, hanem terhes vagyok.
2018. aug. 13. 11:17
2/11 anonim válasza:
Azt, hogy fel vagy puffadva. Az még nem babapocak.
2018. aug. 13. 11:17
3/11 anonim válasza:
7 hetesen még cscak puffadsz, majd a 13-14. hét után kezd el nőni... már akinek.
Rajtam pl 20 hetesen se látszott, most 23 hetesen kezd kerekedni a pocakom pedig vékony vagyok.
2018. aug. 13. 11:19
4/11 anonim válasza:
Puffadás. Én is 8 hetes vagyok, már szorít minden hastájékon, de érzem is hogy puffadok :(
2018. aug. 13. 11:21
5/11 anonim válasza:
most még csak puffadsz. Első babánál a 24.hét után kezdett valami formálódni,addig a rendes farmerjaimat is gond nélkül hordtam.Most a másodiknál a 15.hét környékén már egyértelmű volt.
2018. aug. 13. 11:25
6/11 anonim válasza:
Attól is függ, hányadik baba. Nekem az első 11-12 hetesen kezdett minimálisan domborodni, 14 hetesen lett egyértelmű babás pocak. A második 8 hetesen elkezdett látszani, 12 hetesen már egyértelmű volt. Nyilván nem a pár centis baba látszik még, de pl nálunk a szülés és a teherbe esés között csak 4 hónap telt el (tervezetten), szóval méga szerveim sem rendeződtek vissza teljesen, valószínűleg ezek látszanak. Puffadni egyikkel sem puffadtam, csak kb nincs hasizmom. 😄
2018. aug. 13. 11:28
7/11 anonim válasza:
Nekem hamar látszik, pici vagyok és vékony, kb csak előre van helye nöni. Az első 14 hetesen kezdett látszani, most a második 12 hetesen.
2018. aug. 13. 12:04
8/11 A kérdező kommentje:
köszi mindenki, én is ilyen puffadásra gondoltam, mivel a babó még icipici.
Ez a puffadás ellen tudok valamit?
2018. aug. 13. 13:04
9/11 anonim válasza:
Puffadsz. Nekem úgy a 12-13 hét környékén kezdett valami látszani, de azt is csak épp mi láttuk. Majd 16-17 hetesen már állandóan jóllakott pocakom van, viszont én amúgy lazábban öltözdödöm és úgy még most 18-19 hetesen sincs egyértelmű terhes pocakom.
2018. aug. 13. 13:13
10/11 anonim válasza:
Most még csak puffadtsz.
Nekem a 14hét után kezdett kicsit látszodni most 16 hetesen van egy kis gömbölyödès de még simán letagadhatnám azzal hogy jól laktam 😊 ja és első baba😊
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!