Mikortòl kezd növekedni a pocak?
14+2 hetes vagyok. De még semmik de még semmi nem lâtszik a pocakomon. Igaz egy kis hâj is van rajta.
Szerintetek mikor kezd el gömbölyödni?
Nagykönyv szerint 16. héten kezd kiemelkedni a méh a medencecsont mögül. De van akinek korábban is szépen kerekedik...ez leginkább puffadás meg átrendeződés. De a nagy változás 24. héttől lesz. ott nagyon gyorsan és sokat nő :D Hamarosan az lesz majd a baj, hogy ne legyen nagyobb ;)
Boldog gömbölyödést, már nincs messze :)
Kb olyan 22-24 hetesen kezdett.
Pultosként dolgoztam, áprilisban szültem, és volt, aki januárban kérdezett rá, mert akkor volt egyértelmű, hogy nem pocakhízás (pedig 164/55 voltam teherbeeséskor, tehát nem egy elhízott, akin azért nem látszik)...
Ha magamamat nézem akkor 19-20hetesen.(első baba) másodikkal általában már hamarabb.:)
25+4hkm
Köszönöm szépen! :)
Én 188cm és 79 vagyok.
85kgvel kezdtem a terhességet.
Most lâtom,hogy rosszul írtam :D
*De még semmi nem làtszik.
Bocsànat
12 hetes vagOk.., ha nézem, este látom.. Peraze ez még nem a baba, de másképp puffad fel...mint máskor
Mások nem látják munkahelyen még nem jelentettem be.
Unokatesóm 1 baba 11-12 hét közt kismamanadrág kellett neki. Pesig nem 35 kg osan de nem is elhízva kezdte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!