Segítség! Mit tegyek? Gyomorégés, lábgörcs, fekvés sehogy nem jó.
En is a harmadik babat varom es hasonlo a helyzet, 32 hetes vagyok.
Iszol eleget? Mert nekem is rendszeresen gorcsolt a labam ejjelente nehany hete es a hasam is tobbet kelenyedett, mire rajottem, hogy a nagy joves-menesben alig ittam egesz. Ha tetszik, ha nem, a napi 3 liter vizet lekuldom es azota egyszer nem gorcsoltem, a hasam se kemenyedik. En magneziumot sem szedek, mert nincs mire igy...
A gyomoreges is jelen van. Faros a baba, fent is van, ugy erzem, hogy a torkomig tolja fel a gyomromat. Rettenetesen jon vissza a savam, 3 hete mar alig maradt meg bennem etel, mert napi 2-3x savat es epet hanytam. Ettol persze meg rosszabb lett, a nyelocsovem, torkom is rettenetesen fajt, egett.
En eleg komolyan rafekudtem a dietara. Vizen kivul mas folyadekot nem iszom, szensavasat egyaltalan nem, se gyumolcslevet, teat, semmit, ami cukros vay izesitett.
Reggelente iszom egy kavet, mert utana ugyis talpon vagyok egesz nap, az lent marad igy.
A sot csokkentettem, a reggelim rendszerint piritosra epul es vacsorara is azt eszek valamivel. Jah, 6 korul vacsorazok, ha fekves elott 3 oran belul eszek, akkor jon vissza a sav nagyon.
Almat szoktam en is enni estenkent, az nekem segit valamennyit, legalabbis nem ront a helyzeten.
Ejjel tobb parnan fekszem es szigoruan csak az oldalamon. Ejjel igy is kell altalaban savlekotot bevennem es vizet is iszok, ezektol annyira csokken a kellemetlenseg, hogy vissza tudok fekudni.
Nekem igen komoly almatlansagom is van miostanaban. Alapban sem vagyok jo alvo terhessegen kivul (max 5-6 ora/nap nekem eleg). De most verszegeny is lettem es valoszinuleg emiatt nem birok aludni.
Persze 5 utan mar bealszom, 6-kor pedig csorog az ebresztom.
Sapadt vagyok, karikas a szemem, alig birok napkozben koncentralni. Szerintem eleg sz.rul festek es faradtnak erzem magam.
Nekem gyerekek mar nagyok, de igy sem tudok napkozben aludni, van meg melom boven.
Jah, alapban teljesen fitt vagyok a terhesseghez kepest, a gyomoreges miatt fuggolegesben a legjobb nekem. Egesz nap birok menni, csinalom a dolgom, meg sportolok is, csak faradtan. Nem is hiztam meg sokat.
Ennek ellenere mar elore felej az ejszakaktol, mert akkor viszont mint valami szenvedo cet a oarton, aki az utolsokat rugja...
Szo szerint tulelek csak minden ejjelt es varom sokszor, hogy vegre reggel legyen, csak rossz ez a faradtsag.
Visszasirom az elozo honapokat, mert volt olyan idoszak, hogy magamhoz kepest nagyon jol aludtam, ataludtam 8-9 orakat egyhuzamban, fuatalodgam vagy 5 evet. Most meg oregedtem 10-et. :)
Kitartas, ez tenyleg ilyen (is lehet).
Ha lejebb megy a baba, akkor jobb lesz a gyomrod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!