Ma jelentkeztem be 12hetes uh-ra egy maganrendelőbe. Elég a 4d-s uh? A vérvételt nem kértem.27eves vagyok
Én a 12.heti genetikai uh-ra és a kombinált tesztre jelentkeztem be.
Nem hinném hogy az 4D uh-os,de arra ráérek később is úgy gondolom.
Nekem az a fontos hogy kiderüljön nincs e valami baja a babának,de neked is szíved joga eldönteni hogy milyen vizsgálatra mész.
Én is magánrendelőbe megyek,nem kockáztatok az Sztk alapúval.(bár a kombinált teszt ott is fizetős lenne)
Direkte a 12. Heti genetikaira jelentkeztél?
Mert nem mindegy
Ha tőlem kérdezed(bát én írtam csak a genetikai uh-ról,a kérdező nem),Igen arra jelentkeztem be,mert ma léptem a 12.hétbe.
(1#)
Azt neked kell eldönteni hogy neked elég e. Az amit te csináltatsz a 12dik heti genetikai vizsgálat ez a rész amit megkell mindenkinek csináltatni ez egy szimpla ultrahangos vizsgálat ahol az orvos az orrcsontot,takaróerdőt..stb nézi,méri.
Ehhez van még pluszba egy vérvétel (kombinált teszt) vért vesznek es ezzel is ezeknek a betegségeknek a valószinűségét nézik az anyai vérből. Ezzel ugye még nyomatékosabb eredményt kapunk.
De sokan ezt nem csináltatják, es elég szerintem egy sima ultrahang is es esetleg ha ott magasabb kockázat jön ki, akkor esetleg mégis kérni a vérvételt is.
Szoval ha neked elég akkor igen elég ezis.
En negcsináltatam a kombinált tesztet mert valahogy nyugodtabb voltam így.
Te vagy a nobilises kérdező?
Miért spórolsz? A kép a legfontosabb, nem a teljes körű vizsgálat?
A 10-esben nincs kép, de egyértelműen le is írja az árlista.
Egyébként az uh így is alapos lesz, mert profi a szonográfus, de a vérvétellel lenne igazi.
Nem én vagyok az a kérdező.
Nem sportok. De az orvosom azt mondta hogy véleménye szerint elég. És ha gond lenne akkor úgyis tovább küldenek.
A második vagyok
Azért kérdeztem,mert nekem nem volt egyértelmű,hogy most a genetikai vizsgálatra gondol a kérdező
Vagy csak a 12. héten egy ultrahangra jelentkezett magánban, ahol 4 D-t is csinálnak,mert ebben az esetben nem lenne elegendő.
Ha A 12. heti szűrőre mint ahogyan már utóbb írta is a, úgy egyébként teljesen. Nem mindenki csinál kombinált tesztet,vagy integrált tesztet vagy akár bármelyik komolyabb genetikai vizsgálatot.
Mindenesetre engem megnyugtatott
Én is azt írtam hogy a kérdezőnek szíve joga eldönteni hogy kér e kombinált tesztet vagy sem,de úgy látszik valakinek nagyon nem tetszett a válaszom,hiszen jól le lettem pontozva,pedig csak azt írtam amit valóban gondolok.
Ha ne adja Isten valami baj lenne a babával,úgyis küldenek tovább vérvételre hogy kiszűrjék a rendellenességet,de én jobbnak gondoltam,hogy letudom egybe a kettőt.
1# voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!