Kinek mikor jött elő a kívánósság? Volt valami extra kombótok?
A 10. Hetet taposom, és úgy érzem a savanyú káposzta lett az én "barátom". Bármikor bármihez bármennyit meg tudnék enni belőle :D
Tegnap pl kapucsínó ivás közben eszegettem :D
Az első trimeszterben egy hétig rengeteg karalábét ettem. Amit egyébként utálok. Valamint nálam is menő volt a savanyúkáposzta, a kovi ubi és a barack. De ezeket korábban is szerettem.
Hálás voltam, hogy ilyen dolgokat kívánok.
De az a kívánósság kutyafüle nem volt ahhoz képest, amit az elmúlt két hétben produkáltam. Süteményt ennék, sütivel. Oh és big mac-et. Pedig nem vagyok nagy mekis. Átlagosan évente kétszer eszem mekiben. De lehet, hogy csak egyszer.
De elképesztő önuralmat igényel, hogy ne egyek folyton valami krémes sütit. Pedig a cukrom amúgy tankönyvbe illő. (Már korábban is méregettem és tök jó mindig)
Tegnap mondta a dokim, hogy kicsit kisebb a koránál a baba. Az jutott eszembe, hogy talán ezért kívánom az édeset? Kéne több energia a fejlődéséhez? Mindenesetre nagyon igyekszem kordában tartani ezt a kívánosságot. Csak mértékkel adok neki teret. Hízásra hajlamos vagyok. Szóval nagyon figyelek.
25 hkm
Májkrémes kenyér majonézzel, pici borssal és savanyú uborkával, de csakis a Lidl-ben kapható negyedelttel.
Most a gyomrom felfordul ettől a kombótól, de első terhességem alatt állandóan ezt ettem. 😄
Most is kismama vagyok, de semmi extrém dolgot nem kívánok, csak a körtét és a gyümölcsleveket. 😊
Én is 10 hetes vagyok! mit nem adnék érte,ha végre valamit megkívánnék :(
undorodok/rosszul vagyok minden kajától... pedig ennék már jóízűen valami finomat
első terhességemnèl is ez volt, 12-13 hétig szenvedtem.. de utána se voltam annyira kivánós
memzesz előtt jobban megkívántam valamit, mint a terhességem alatt :D
En csak anyukamrol tudok nyilatkozni.. meselte, hogy a mindene volt a savanyu uborka, mikor engem vart. Ejjel fel kelt pisilni, aztan rongyolt a konyhaba es ubizott. Ha nem volt otthon uborka, akkor baj volt... Vicces belegondolni. En peldaul utalom a savanyu uborkat, de anyu kiszamolta, cirka 15 liter savanyu ubit fogyasztott el velem a 8-9 honap alatt. Tobbet, mint en 26 evem alatt... Igy nem csoda, ha ruhellem. :D
En most szurkolok, hogy ne jojjon meg! Sok sok boldogsagot es jo egeszseget nektek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!