Mi segíthet a rosszullétek elviselésében?
rettenetesen rosszul vagyok....ez az állandó hányinger kikészít! mindentől rosszul vagyok kajától/szagoktól...mindentől
ma el kezdett fájdogálni jobb oldalt, gondolom az epém lehet a ludas(terhesség előtt is fájt) próbálnék epediétát, de egyszerűen azoktól az ételektől csak rosszabbul vagyok...
másodiik terhességem, már el is felejtettem milyen rossz az első trimeszter
9 hetes vagyok
Nekem semmi sem segitett, csak a fekvés. Sajnos muszáj is volt, de semmit nem tudtam lenyelni. Vizen és kekszen éltem, borzalmas volt.
Nekem csak a kitartás segített, és az alvás. Nekem is a második, de az elsővel nem volt ennyire rossz az eleje. Kitartást neked, túl fogod élni. Nekem a 14 hét után kezdett igazán elmúlni, de néha még visszatér .
21hetes km
én az elsővel átaludtam a rosszulléteket, de ugye ezt egy 2 és fél éves mellett nem lehet.. :/
párom sokat segít,ha tud..ma pl. szinte egésznap lefoglalta a kisfiunkat...addig amíg elment focizni, addig kellett összeszednem magam!
csak ugye hétköznap dolgozik, szóval akkor teljesen rám marad minden..alig várom már hogy október legyen és végre tudjam élvezni ezt a terhességem is 😊 addig is valahogy túlélem ezt a párhetet, cola az tényleg segít párpercig! ragóval megppróbálkozom meg a gyömbérrel..bár a gyömbértől nem terhesen rosszul vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!