Olyan lett a babád, mint amilyennek képzelted? Milyen volt az első találkozás?
Én nem bírtam elképzelni, hogy milyen lesz.Volt egy nagyon ronda 4d-s képünk róla. Páromnak hazafelé mondtam is, hogy azért szeretni fogjuk ugye?😂
Nagyon szép baba amúgy és imádom.Elso latasnal azt gondoltam tiszta apja kicsinyitve és azóta is akárhányszor ránézek.
Könnyű szülést és boldog babazast.
Nekem évekkel ezelőtt volt álmom a lányunkkal kapcsolatban (3-5 év közötti korban) szőkésvörös, hosszú göndorhajú, szürkeszemű kislány volt
Megszületésekor ronda kisbékavolt. de nekem a legszebb.. ☺️☺️☺️
Most hasonlít az álombeli kislányra... Ahogy nézem olyan lesz, most még csak 2 hónapos.
Már nem hajaz kisbékára ( 3 órára rá kisimult)
De már a szeme világos szürke ( apjának ugyanolyan) és szőkés vörös a haja.. ( ilyen nem nagyon van a családunkban) És kezd göndörödni
Nem tudtam elképzelni, hogy milyen lesz. Nekünk is volt 4d azon bájos volt mint egy baba :) de amikor megszületett az első pillanatban azt mondtam,hogy úr isten de gyönyörű. Meseszép szemei vannak. Még a szülőszobàban a párom is ezt mondta.
Jó érzés nagyon
Jó babàzàst és könnyű szülést
4d ultrahangon odáig voltam érte, és az a pofi maradt meg előttem. Ahogy a hasamra tették csak ámultam, mert tényleg olyan volt mint az ultrahangon.
Na jó sokkal szebb.
Tiszta apja.
Várom a másodikkal az ultrahangot nagyon, de addig még van sok idő!
Volt egy 4d kèpünk, amin nagyon fura arca volt... mondom te jó ég!!!
Nem bírtam elképzelni, hogy fog kinézni, de mindig erre gondoltam :)
Amikor megszületett, el sem hittem, hogy tényleg az èn kisbabám.
Szavakba nem lehet önteni az érzést. Én nagyon megilletődtem 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!