Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valószínűleg babám lesz, de...

Valószínűleg babám lesz, de van egy 9 hónapos kisfiam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

van egy 9 hónapos kisfiam és tegnap lett egy pozitít tesztem, kb:6 hetes lehetek, mit csináljak?

Az eszem azt súgja nem lehet,mert pelenkásra pelenkásat(akkor lenne 18-19 hónapos a fiam mire szülök)DE A SZIVEM................................

ADJATOK TANÁCSOT!!!!!!!!!!!

2008. nov. 3. 17:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Lányom 4 hós, de már gyakrolunk a kistesón:-)

Sokan szültek ilyen rövid idővel, és nem volt baj.

Én azt vallom, hogy most is nehéz, kettővel sem lesz sokkal nehezebb. Viszont az első felnő, megszokjuk, hogy könnyebb, nehezebb a nehezebbe visszarázódni:-)

Úgyhogy hajrá:-))

2008. nov. 3. 18:19
 12/14 anonim ***** válasza:
76%

Nem értek egyet az előttem szólókkal a kis korkülönbséggel kapcsolatban. A lányom 6 éves a fiam 10 hónapos. Ennek is van előnye, például a lányom már elég önálló, és segíteni is szokott "lefoglalni" az öcsit.

De szerintem is tartsátok meg, minden gyerek egy ajándék.

Sok sikert.

2008. nov. 3. 18:44
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Szerintem tartsd meg!En mondtam a paromnak hogy 5 ev mulva akarok kistesot minnel kesobb de ha a te cipodbe bele esnek nem hinnem hogy elbirnam vetetni hisz most 25 hetes terhes vagyok es 21 eves,es csak 2 honapja jartunk a parommal nagyon hamar jott! nem akartuk de nem birtam elvetetni nem volt szivem hozza!Sok szerencset!!
2008. nov. 3. 19:37
 14/14 anonim ***** válasza:
nekem 22honap,van a két gyerek között de nem bántam meg!!!együtt nöltek fel,ne félj most mindegy hogy egy gyerekel játszol vagy kettövel,
2008. nov. 4. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!