Valószínűleg babám lesz, de van egy 9 hónapos kisfiam, mit tegyek?
van egy 9 hónapos kisfiam és tegnap lett egy pozitít tesztem, kb:6 hetes lehetek, mit csináljak?
Az eszem azt súgja nem lehet,mert pelenkásra pelenkásat(akkor lenne 18-19 hónapos a fiam mire szülök)DE A SZIVEM................................
ADJATOK TANÁCSOT!!!!!!!!!!!
Szia!
Terveztétek amugy? Akartatok egy kistesot?
Én a helyedbe megtartanám de ez a te döntésed!!
10 hetes kismama
szia!
nekem 3,és fél hónapos a kisfiam, és kb 6 hetes terhes vagyok. még kisebb a korkülönbség,de mi megtartjuk.
hat nehez lesz, de ez edes teher. gratulalok.
jo lesz a gyermekeknek, hogy szinte egykoru testvérek szerintem
Szia! Gratulálok! Nekem még nincs babám, az elsőt várom, tehát nem tudok tapasztalatból beszélni, de van egy ismerősöm aki hasonlóan "járt" és megtartotta, és most örül, mert "letudta" egyből a két gyereket...Szerintem sem rossz,gondolj bele ha ikreid lennének...Legalább jól megértik majd egymást, és a munkába is hamarabb visszamehetsz, mert nem kell elvileg kétszer letöltened azt az időt otthon:-) Szóval fel a fejjel, ha örülsz neki akkor ne fogd vissza magad és örülj!
27.hetes
nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat, holnap megyek a dokimhoz, és akkor már pontosabbat tudunk majd!!!!
Bízom benne, hogy olyan döntést tudunk majd hozni, amit "soha nem fogunk megbánni"!!!
SZia!
Szerintem ne vetesd el.
Nekem van egy 7 éves kisfiam és már szeretnék neki egy tesót. Most úgy nézett ki hogy össze jött..aztán missed ab. lett a vége..mert üres volta petezsák.
De én úgy gondolom hogy a kisebb korkülönbség jobb mint a nagy!
Meg tudod a baba ha jönni akar akkor jön! :)
Te vagy a felelős azért a kicsi életért. Te csináltad (bocs), így neked kell viselned a felelősséget, nem annak a pici életnek. Ha elveteted, akkor bizony elveszed az életét.
Az ne tartson vissza, hogy a nagy csak 9 hónapos, nem te lennél az első, aki ilyen hamar szül.
Nagy előnyei is vannak: jól összeszoknak a nagytesóval. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!