Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valószínűleg babám lesz, de...

Valószínűleg babám lesz, de van egy 9 hónapos kisfiam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

van egy 9 hónapos kisfiam és tegnap lett egy pozitít tesztem, kb:6 hetes lehetek, mit csináljak?

Az eszem azt súgja nem lehet,mert pelenkásra pelenkásat(akkor lenne 18-19 hónapos a fiam mire szülök)DE A SZIVEM................................

ADJATOK TANÁCSOT!!!!!!!!!!!

2008. nov. 3. 17:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Terveztétek amugy? Akartatok egy kistesot?

Én a helyedbe megtartanám de ez a te döntésed!!

10 hetes kismama

2008. nov. 3. 17:45
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

szia!

nekem 3,és fél hónapos a kisfiam, és kb 6 hetes terhes vagyok. még kisebb a korkülönbség,de mi megtartjuk.

2008. nov. 3. 17:46
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha minden képpen akartok neki kistestvért,akkor tartsátok meg.Tul is lesztek rajta.Milyen jo lesz a gyerekeknek,kevés kor külömbséggel.A szivedre hallgass!!!Köztem és a hugom között pont ennyi a külömbség.(18ho)
2008. nov. 3. 17:48
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

hat nehez lesz, de ez edes teher. gratulalok.

jo lesz a gyermekeknek, hogy szinte egykoru testvérek szerintem

2008. nov. 3. 17:49
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Gratulálok! Nekem még nincs babám, az elsőt várom, tehát nem tudok tapasztalatból beszélni, de van egy ismerősöm aki hasonlóan "járt" és megtartotta, és most örül, mert "letudta" egyből a két gyereket...Szerintem sem rossz,gondolj bele ha ikreid lennének...Legalább jól megértik majd egymást, és a munkába is hamarabb visszamehetsz, mert nem kell elvileg kétszer letöltened azt az időt otthon:-) Szóval fel a fejjel, ha örülsz neki akkor ne fogd vissza magad és örülj!

27.hetes

2008. nov. 3. 17:50
 6/14 anonim ***** válasza:
86%
háááát.....ha terveznétek egyébként is kistestvért, akkor miért ne?? én is egyszer hasonló cipőben jártam, épp lejárt a gyedem, intéztem épp, hogy visszamegyek dolgozni, és akkor.... örültem, hogy végre újra emberek közé mehetek...egyik nap úgy ébredtem hogy boldog vagyok, másik nap szomorúan. aztán kiderült, ha vállalnám csak gyes-t kaphatnék, azt a kis 18 ezer forintot (akkor még annyi volt) 2 gyerekre. mikor épp azért készültem visszamenni dolgozni, mert az egy gyerekre sem elég. úgyhogy nem vállaltuk. nagyon megbántam. azóta született még egy kisbabánk, előtte is, de azóta főleg sokszor eszembe jut a meg nem született. és utálom magam, amiért elvetettem, hiszen arról nem ő tehetett hogy rosszkor érkezett.ha teheted vállald.
2008. nov. 3. 17:53
 7/14 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat, holnap megyek a dokimhoz, és akkor már pontosabbat tudunk majd!!!!

Bízom benne, hogy olyan döntést tudunk majd hozni, amit "soha nem fogunk megbánni"!!!

2008. nov. 3. 17:54
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

SZia!

Szerintem ne vetesd el.

Nekem van egy 7 éves kisfiam és már szeretnék neki egy tesót. Most úgy nézett ki hogy össze jött..aztán missed ab. lett a vége..mert üres volta petezsák.

De én úgy gondolom hogy a kisebb korkülönbség jobb mint a nagy!

Meg tudod a baba ha jönni akar akkor jön! :)

2008. nov. 3. 17:56
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia, a tesóm és köztem nincs egy év a korkülönbség (!!), és én örülök, hogy megszülethettem (én vagyok a kisebbik).
2008. nov. 3. 18:04
 10/14 anonim ***** válasza:
84%

Te vagy a felelős azért a kicsi életért. Te csináltad (bocs), így neked kell viselned a felelősséget, nem annak a pici életnek. Ha elveteted, akkor bizony elveszed az életét.

Az ne tartson vissza, hogy a nagy csak 9 hónapos, nem te lennél az első, aki ilyen hamar szül.

Nagy előnyei is vannak: jól összeszoknak a nagytesóval. :)

2008. nov. 3. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!