Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valószinűleg terhes vagyok a...

Valószinűleg terhes vagyok a de van már egy picim ő 6 hónapos, most mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Nagyon kétségbe vagyok esve olyan anyukák válaszát várom akik ugyan ilyen cipőbe vannak vagy voltak!
2009. aug. 25. 11:46
1 2
 1/14 anonim válasza:
69%

Miért vagy kétségbe esve? Bocsi lehet, hogy hülye kérdés, csak nem értem. Szóval szerintem örülj, hogy kis korkülönbség lesz a picik között.

Amúgy nem biztos, csak valószínű?

2009. aug. 25. 11:48
 2/14 A kérdező kommentje:
Holnap megyek az orvoshoz! De azért vagyok kétségbe esve hogy hogy birom majd a két picit ellátni mert nekem nincs segitségem! És császáral szültem hogy engedik e az orvosok ezt a terhességet
2009. aug. 25. 11:50
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

én 5 hós baba mellett lettem újból terhes, és semmi problémám nem volt. Valamennyivel kevesebb alvás, + dupla pelusozáson kívül nem nehezebb, mint ha több külömbség lenne.

Nekem most már 3 és 4 évesek, és most már nagyon csibészek, sőt, veszem észre, hogy együtt sumákolnak, és szövetkeznek ellenem, ami eddig nem volt jellemző. =)

ne aggódj

2009. aug. 25. 11:53
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem ugyan nem ilyen kicsi lesz a korkülönbség, két év lesz a két gyermek között, de én örülök hogy ilyen korán be mertük vállalni. vannak érvek és ellenérvek a kicsi korkülönbség mellett ill ellene, de ha az elején nehezebb is, több is a teendő, az kétségtelen hogy a gyerekek hamar összenőnek, hamar együtt játszanak, könnyebb velük egy oviba-isibe szaladgálni, nagyobb rá az esély hogy azonos lesz az érdeklődési körük. Közel egy időben át is esnek a "kötelező" gyermekbetegségeken, te kevesebbet maradsz ki a munkából, könnyebb lesz az "újrabeilleszkedés".

Szóval szerintem a szülőknek lesznek a két kicsivel nehéz napjaik (ikres anyukák tudják), de a testvérkapcsolat szempontjából jó a kis korkülönbség. Szerintem legyetek bevállalósak, hajrá, van aki hármasikreket nevel, valahogy bírják ők is:)

2009. aug. 25. 11:53
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
A baratnom is igy jart csak o meg korabban,amikor lejart a 6het szoptatott es nem vedekeztek s terhes lett,azt mondja az az elso par honap embert probalo volt de nagyon jo most is vegig csinalna barmikor,a ket gyerek annyira szereti egymast es annyira kotodik egymashoz mintha ikrek lennenek,azt mondta barmit megert.
2009. aug. 25. 11:54
 6/14 anonim ***** válasza:
54%
Miért, mások meg ikreket látnak el egyszerre, ök is boldogulnak valahogy. Neked meg lesz kb 1,5 éves korkülönbség a kettö között. Az nem is olyan rossz. Hamar megtanulnak játszani egymással, és nem kell neked szórakoztatnod öket egyfolytában. A császár meg nem kizáró oka a korai teherbeesésnek. Ennyi idö alatt már réges rég begyógyult az a seb!
2009. aug. 25. 11:55
 7/14 A kérdező kommentje:
És az nem probléma hogy császáral szültem? Gondolok itt a hegszétnyilás?
2009. aug. 25. 11:57
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem novemberbe lesznek 1 évesek az ikreim, és 3 hónapos terhes vagyok ismét!

Az ikrek lombikosak, és a mostani pici természetes úton fogant.Eszembe sem jutott nem megtartani!Csak nyugi, tartsd meg, nem lesz gond!!!

Vedd úgy hogy egy áldás!!

2009. aug. 25. 11:59
 9/14 A kérdező kommentje:
2 honapos kora ota nem szoptattok és már 4 honapja nem jött meg! Akkor valószinűleg már 3 honapos lehetek?
2009. aug. 25. 12:00
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem is akarom elvetni mert én isten ajándékának gondolom csak egy kicsit meg ijedtem
2009. aug. 25. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!