Valószinűleg terhes vagyok a de van már egy picim ő 6 hónapos, most mi tévő legyek?
Miért vagy kétségbe esve? Bocsi lehet, hogy hülye kérdés, csak nem értem. Szóval szerintem örülj, hogy kis korkülönbség lesz a picik között.
Amúgy nem biztos, csak valószínű?
én 5 hós baba mellett lettem újból terhes, és semmi problémám nem volt. Valamennyivel kevesebb alvás, + dupla pelusozáson kívül nem nehezebb, mint ha több külömbség lenne.
Nekem most már 3 és 4 évesek, és most már nagyon csibészek, sőt, veszem észre, hogy együtt sumákolnak, és szövetkeznek ellenem, ami eddig nem volt jellemző. =)
ne aggódj
Szia! Nekem ugyan nem ilyen kicsi lesz a korkülönbség, két év lesz a két gyermek között, de én örülök hogy ilyen korán be mertük vállalni. vannak érvek és ellenérvek a kicsi korkülönbség mellett ill ellene, de ha az elején nehezebb is, több is a teendő, az kétségtelen hogy a gyerekek hamar összenőnek, hamar együtt játszanak, könnyebb velük egy oviba-isibe szaladgálni, nagyobb rá az esély hogy azonos lesz az érdeklődési körük. Közel egy időben át is esnek a "kötelező" gyermekbetegségeken, te kevesebbet maradsz ki a munkából, könnyebb lesz az "újrabeilleszkedés".
Szóval szerintem a szülőknek lesznek a két kicsivel nehéz napjaik (ikres anyukák tudják), de a testvérkapcsolat szempontjából jó a kis korkülönbség. Szerintem legyetek bevállalósak, hajrá, van aki hármasikreket nevel, valahogy bírják ők is:)
Nekem novemberbe lesznek 1 évesek az ikreim, és 3 hónapos terhes vagyok ismét!
Az ikrek lombikosak, és a mostani pici természetes úton fogant.Eszembe sem jutott nem megtartani!Csak nyugi, tartsd meg, nem lesz gond!!!
Vedd úgy hogy egy áldás!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!