Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valószinűleg terhes vagyok a...

Valószinűleg terhes vagyok a de van már egy picim ő 6 hónapos, most mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Nagyon kétségbe vagyok esve olyan anyukák válaszát várom akik ugyan ilyen cipőbe vannak vagy voltak!
2009. aug. 25. 11:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Az orvosod elmagyarázza majd a lehetséges kockázatokat a sebeddel kapcsolatban, mert ha jól értem ezért aggódsz annyira, nem a két kicsi ellátása miatt? De szerintem lehetséges a baba kihordása, a természetes szülés nem hiszem hogy reális, jobban oda fog figyelni a belső hegekre, és talán egy pár héttel hamarabb megcsászároz, nehogy baj legyen...
2009. aug. 25. 12:05
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

mi is kis korkülönbséget tervezünk. Egy baráti házaspáron látjuk, hogy melyik a legnehezebb időszak: a kicsijük másfél, a nagy 3 éves. A kicsi mindenhova megy a nagy után, bár még nem jár elég stabilan, a nagyban viszont még nincs kialakulva a kicsi iránti felelősségtudat, le-ledönti szaladgálás közben. Ez a legnehezebb időszak. Amint a kicsi is stabilan fog járni, szaladni, nem imbolyog, jobban meg tudja majd védeni magát, a nagyban pedig lassan kialakul ez az atyáskodó magaviselet a kicsi iránt. Ez a nehéz rész, mi a párommal úgy látjuk

18 hetes pocis, első babás

2009. aug. 25. 12:21
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

A múltkor írt ki egy kérdést anyuka, ami hasonlóról szólt. Már régebben volt, neki is császáros volt az első babája és hamar jött a második, az ő dokija végül nem aggódott a seb miatt, azt mondta, hogy valószínűleg nem lesz gond.

Az aggodalmad másik részéről: az első néhány hónap tényleg nehéz lesz, de a bíróképességed is nőni fog, azután meg már ez lesz a természetes. Sokan vannak ilyen helyzetben, többen, mint gondolnád.

Nálunk is kicsi lesz a korkülönbség, hat hónapos volt a fiam, amikor elhatároztuk, hogy dolgozunk a második babán, az első hónapban egyből teherbe estem. Nálunk tehát tervezett, sokat olvastam utána a kezdeti nehézségeknek, tapasztalatoknak, végül be mertem vállalni. Nem fogok belehalni, csak keveset alszom majd.

És nekem sincs egyéb háttértámogatásom a férjemen kívül, akinek két munkája van, mert mi külföldön élünk, a nagyik, család és mindenki más, aki segíteni tudna röpke 1500 km-re van tőlünk.

2009. aug. 25. 12:22
 14/14 anonim ***** válasza:

Én mikor visszamentem császár után a 6 hetes kontrolla, azt mondt a dokim, ha kis korkülönbséget akarunk akkor akár jöhetne is a második. Kb. 1 év jó ha van a 2 szülés között.

Minden jót nektek és sok egészséget!

És gratulálok! Nekem 1 éves a fiam, de remélem mihamarabb összejön a kistesó.

2009. aug. 25. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!