Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi az a Missed. Ab? Lehet,...

Mi az a Missed. Ab? Lehet, hogy most kicsit tájékozatlannak tűnök, de szerencsére (?) fogalmam sincs, h mit jelent.

Figyelt kérdés
2008. nov. 3. 16:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Abbamaradt vetélés. Ez után a kórházba csinálnak egy gyógykaparást.
2008. nov. 3. 16:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Spontan vetelest jelentette nallam.Sajnos!Nekem nem volt utana kaparas mert minden magatol tavozott!most hal istennek megint babas vagyok!!!
2008. nov. 3. 16:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Elhalt terhesség.Sokszor tünet nélkül csak a az uh-án derül ki,hogy elhalt a magzat.Műszeresen befejezik.De szerintem egy spontán vetélés utáni gyogykaparást is igy nevezik.
2008. nov. 3. 17:00
 4/6 A kérdező kommentje:

Húúú...Gondoltam,h vmi szörnyű dolgot jelent...

Nem is akarom megtudni h mi ez!!!

Gratulálok a babóhoz,vigyázzatok magatokra!!!:):):)

Boldog baba várást Nektek!!!!!!

2008. nov. 3. 17:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A másodiknak. Nálad lehetett spontán vetélés, de ált. utána is csinálnak kaparást. A missed. abd. egyértelműen abbamaradt vetélés mikor a magzat elhal és nem távozik a méhből. Sajnálom, hogy ez történt veled, remélhetőleg ez a mostani sikeres lesz. Első voltam(ápolónő) 22 hetes
2008. nov. 3. 17:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Sajnos én is tapasztalatból tudom hogy befejezetlen vetélés :-(

Nekem múlt hét kedden volt egy ilyen műtétem...

2008. nov. 3. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!