Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek mennyi volt a baba...

Nektek mennyi volt a baba pulzusa a 12. heti ultrahangon?

Figyelt kérdés

Az én babámnak 168 volt. Kicsit soknak találtam,de az orvos azt mondta,hogy normális.

De itthon már azt olvastam,hogy 140-160 között normális.

Csak kíváncsi vagyok,másnak is volt-e 160 fölött esetleg.

2018. aug. 29. 17:24
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

első,egyébként én is úgy érzem,hogy szerintem lányunk lesz

és pont tegnap olvastam egyébként,hogy a lány babáknak gyorsabban ver a szívük,lehet,hogy tényleg így van

2018. aug. 30. 10:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Erre kíváncsi leszek, hogy bejön-e, eddig még nem tudták megmondani a nemét, de valamiért kislányt érzek. :) 20 hkm
2018. aug. 30. 11:51
 13/13 A kérdező kommentje:

Én is kíváncsi leszek,ha már látszani fog,hogy jól érzem-e,mi az első pár héttől kezdve lányt érzünk.De persze tévedhetek is és az orvos is,bár ez ritka lehet nagyon.Minden esetre inkább mindennel úgy készülünk majd(úgy vásárolunk,kétféle nevet választunk),még ha tudni is fogjuk a nemét,hogy ha véletlenül tévedne az orvos,akkor se érjen váratlanul.

Sok kismama megérzi állítólag,de azt nem tudom,ebből hányan találják el valóban.

Utolsó,neked szerintem most már ki fog derülni,ha 20 hetes vagy.

Boldog babavárást neked is!

2018. aug. 30. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!