Van itt valaki, akinek hármasikrei vannak?
Figyelt kérdés
A napokba derült ki, hogy hármas ikreket várunk. Csak szeretnék valakivel beszélni, ő hogyan élte át a terhességet, stb... Első gyerek, és még csak 22 éves vagyok. Egy gyereket terveztünk, de 3 lett.. Aminek nagyon örülünk. Csak jó lenne tapasztalatokat hallani2018. aug. 28. 14:46
11/20 anonim válasza:
Gratulálok én is, letudsz egyszerre hármat! 😀 Nekem sincsenek ikreim, egy fiam van és egy kislány a pocakban. Lessz segítséged? Három babával azért nem lessz könnyű! De biztos bele fogsz jönni, és ez lessz a természetes!
12/20 anonim válasza:
Sima ikres anyukák csoportba lépj be és ott írd ki, hogy harmasikreket vársz. Megtalálunk és az admin majd bevesz. Titkos a csoport, mert sok árverés volt, tobben kiadták magukat harmasikres terhesnek, miközben nem is voltak azok. Merre laksz? Kórházat kerestél már? Mindenképp olyan kórházban kell szülnöd, ahol van pic részleg, érre figyelj. Dokidnak van rutinja legalább ikres terhesekkel, ha harmasikresekkel nem is? Milyen koraszülés megelőző módszert javasolt?
13/20 anonim válasza:
Fura, hogy senki nem jelentkezik, tucatjával voltak itt, amikor az ikrea tragédia történt...
14/20 anonim válasza:
Én írtam mint harmasikres, hogy hogyan tud belépni a csoportunkba, és fontos kerdeseket is feltettem.
Egyébként sajnos azért van ez, mert sokan írnak, hogy 6-8-10-12 hetesen hármasikrekkel terhesek, aztán 1,2 vagy mindhárom baba elmegy. Az elmúlt egy hónapban pl két hármasikres anyukánál is baj lett, egyiküknél 1, másikuknál 2 baba ment el. Amikor megkapja az ember a hirt, sokkolja és szalad fuhoz-fahoz, keresi a sorstarsakat. Ezért sokan kerdeznek itt is. De sajnos sokszor nem jut el a szülésig az anyuka a 3 babával. Vagy inkább egy ido utan a kérdéseit a csoportunkban teszi fel. Vagy nincs ideje netezni a gyermekek mellett. Nekem szerencsém van, most nyugodt időszakuk van a gyerekeknek.
15/20 anonim válasza:
Sok sikert,ne legyen senkivel baj.Gratulálok
16/20 anonim válasza:
Gratulálok! Ez fantasztikus lehet! Sok boldogságot és egészséget kívánok a babáknak és nektek is!!!
17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Igen lesz segítség, a férjem +anyós+az én anyám. Szóval csak megleszünk valahogy
2018. aug. 30. 12:41
19/20 A kérdező kommentje:
Minden ok, 2 fiú és egy kislány lesz 26ik hétbe vagyok. Elégge nehézkes már :)8
2018. dec. 7. 09:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!