12 hetesen már kezdett kerekedni a hasatok?
Elsőnél még nem, ott a 14. hét után kezdett, 16 hetesen látták mások is már. De most a másodiknál már megjegyezték ismerősök 12 hetesen, hogy kerekedek, 14 hetesen pedig mindenkinek egyértelmű volt.
Nagyon alacsony vagyok egyébként és vékony, valószínűleg ezért is látszik rajtam hamar, nincs bennem annyi hely :D
Nekem még 17 hetesen se kerekedik. Éppen hogy látszik hogy már nem lapos mint előtte. Pedig várom már hogy látványosabb legyen.😁
Pedig énis alacsony vagyok és átlagos testalkatú.
18 hetesen úgy néztem ki mint aki kicsit meghízott hasra, amim egyébként sem volt lapos.
Kerekedni kb 22 hetesen kezdett, 25 hét körül lett egyértelmű.
Első baba 24. hetesen kérdeztek rá.
Második baba 18-20 hetesen.
Harmadik babával 12 hetesen.
Negyedik babával 6 hetesen átadták a helyet a villanoson. (Ezen én is meglepődtem), de 8 hetesen már a kollégák is mondták hogy látszik.
Én is nagyon vékony vagyok, erősen puffadtam is persze és nyár volt, testhez álló pólóban.
A hasfal könnyebben tágul már minden többediknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!