Hány hetesen voltatok először a védőnőnél?
Én mikor másodjára voltam orvosnál 9hetesen akkor kaptam egy papírt amivel mondta hogy jelentkezzek a védőnőnél. Szoval én 9hetesen mentem. De minden orvosnál másképp működik.
Biztosra akar menni az orvos mert ugye a vetélés és mi egyéb a 12dik hétig jobban fennáll. Bár nekem az a fura hogy a 12dik hétig megkelett csináltatnom az első vérvételt amihez a védőnő adta ki a papirokat. De nem tudom ez nálad hogy van?
Ezt leszámitva szerintem ha 12 hetesen mész elsőnek, az is teljesen elég.:)
Nyugodtan elmehetsz elöbb. A nőgyógyász csak a méheddel és a magzattal foglalkozik.
A védőnő vérnyomást mér, vizelet vizsgàlatot vègez.... Szerintem legalább olyan fontos az is ,hogy mi történik az egész szervezetben mint az, hogy a baba jól fejlődik.
Az elsőnél 13 hetesen voltam először a védőnőnél, mert az orvosom is ezt az elvet vallotta, mint a tied.
Most 11 hetesen megyek majd, de csak mert egyébként is vinnem kell a "nagyot" 3 éves státuszra és így beszéltük meg a védőnővel.
7 hetesen.
6 hetesen állapították meg a terhességet, utána héten mentem a védőnőhöz. Akartam minél előbb kiskönyvet.
Azóta nem voltam védőnőnél, most vagyok 15 hetes, jövőhéten megyek megint hozzá.
Amúgy igen, már a 12 hét előtt csomó vizsgálaton voltam:
EKG, fogászat, háziorvos, első nagy labor.
Több helyen kérték a kiskönyvet.
Lehet máshogy van máshol, de nekem így van.
Budapest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!