Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hol voltatok vagy hova mentek...

Hol voltatok vagy hova mentek 12. heti Ultrahangra?

Figyelt kérdés
2018. aug. 24. 14:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10+ 15 éve volt.
2018. aug. 24. 17:02
 12/15 anonim ***** válasza:

Czeizelbe mentem

Sote 1-re ne menj genetikaira, az ott dolgozó főorvos, aki a fogadott orvosom, se javasolta nekem, inkább elküldött a czeizelbe

2018. aug. 24. 18:09
 13/15 anonim ***** válasza:
Istenhegyi Géndiagnosztikában voltunk kombinált teszten
2018. aug. 24. 18:17
 14/15 anonim ***** válasza:

Egyèbként tudja valaki, hogy mi történt a sote1-ben?

2 éve még ott csináltattam a dokim javaslatára, aki szintén ott dolgozik, semmi gond nem volt. Most meg egybôl máshova küldött, én sokadszorra olvasom, hogy kismamák nem kapnak idôpontot vagy másik helyre küldik ôket...?

2018. aug. 24. 19:13
 15/15 anonim ***** válasza:

Én a 12 hetesen a Maternityben voltam.

De mivel a dokim a Sote I-en van, a 20 hetesre már oda terveztem menni, akkor még adtak időpontot. Én nem hallottam, hogy ne lenne jó ott a genetikai uh, viszont mivel a 20 hetest végző rendkívl flegma orvos vmit látni vélt a baba szívénél, elküldött magzati szívultrahangra a Czeizelbe, ahol kiderült, hogy nincs is ott semmi. Szóval, amit meg akartam spórolni, kifizettem máshol :D

Egyébként azért nem adnak mostanában időpontot, mert nyáron a szabadsgok miatt a 3 uh rendelő helyett 2 működik csak, és baromira hamar betelik... :/

2018. aug. 24. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!