Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hol voltatok/mentek 4d...

Ti hol voltatok/mentek 4d ultrahangra?

Figyelt kérdés
Most vagyok 15 hetes a második babámmal. Vidéki vagyok de Budapestre mennénk 4d ultrahangra. A nőgyógyászom ragaszkodik Dr. Belics Zoránhoz. Tudom hogy nagyon jó orvos a kisfiammal is nála voltunk 4d-n akkor még a SOTE-n volt most már magánrendelője van. A védőnőtől kaptam egy kuponfüzetet amiben két helyre is lenne kupon a G1 intézetbe és a medical4dultrahangra és mind két helyen kevesebb mint a felébe kerülne a vizsgálat mint a Belics doktornál. Szerintetek hova menjek? Ti hol voltatok? Nem állunk rosszul azért anyagilag de azért 10 000 Ft nem kevés pénz amit meg tudnánk így spórolni. Félre ne értsetek nem a gyerek egészségén akarok spórolni de ha ugyan azt a vizsgálatot olcsóbban is megcsinálják ugyan olyan szakértelemmel akkor miért ne. Köszönöm előre is a válaszokat
2014. nov. 9. 16:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Vidéki vagyok,Debreceni.Itt is voltam 4D UH-on, 14 000 Ft-ba került.

Szerintem az a 10 000 Ft nem sok!

2014. nov. 9. 16:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem 10 000Ft a vizsgálat hanem annyit spórolnánk a kupon miatt. Amúgy 18 000 Ft a vizsgálat plusz 5000 a benzin Budapest vissza.
2014. nov. 9. 16:27
 3/7 A kérdező kommentje:
A G1 intézetbe a kuponnal 7500 ft lenne a másiknál 9000 ft.
2014. nov. 9. 16:28
 4/7 anonim ***** válasza:

én a G1.ben voltam kétszer is. 17hetesen,29hetesen. sok jó kép készült,mind meg van,és kaptunk dvd-t is..

34hkm

2014. nov. 9. 16:46
 5/7 A kérdező kommentje:
És utolsó azt had kérdezzem meg hogy leletet is kaptál? Mert először Esztergomba akartam menni de ott azt kifogásolta a nőgyógyászom hogy nem adnak leletet "csak" babamozi van.
2014. nov. 9. 16:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is a G1- ben voltam, először a 12 hetes genetikai uh-on, és most a 28. héten sima 4D-n. Kaptam leletet is!
2014. nov. 9. 17:36
 7/7 anonim ***** válasza:
G1ben voltunk mi is a 28. És 32.héten is. Szuper felvételeket kaptunk, és adnak leletet is. Mindent mér/vizsgál közben a szonográfus.
2014. nov. 9. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!