Salvus víz olozhat vizesedést/erősítheti azt?
Figyelt kérdés
2018. aug. 21. 12:13
1/8 A kérdező kommentje:
*okozhat
2018. aug. 21. 12:14
2/8 anonim válasza:
Szerintem nem, nekem nem erősítette.
3/8 anonim válasza:
A megevett finomított szénhidrátok és gyümölcsök igen. A víz nem.
4/8 A kérdező kommentje:
Elég gyorsan nőtt a súlyom terhesen, de mondta a dokim, hogy ne diétázzak, mert látszik a bőröm turgorán, hogy vizes vagyok, nem zsíros. (Előző babánál is ez volt, 25 kiló jött fel, ami le is ment 3 hét alatt, de most zavar mégis.) Azért én mégis elkezdtem odafigyelni, abba is maradt a hízás. Viszont 1 hete elkezdett égni a gyomrom, amire Salvus vizet iszom és 2 kiló fel is jött, 1,5 decit iszom egy nap. Most jutott eszembe, hogy a magas sótartalma miatt nem lehet, hogy erősíti a vizesedést??
2018. aug. 21. 12:45
5/8 anonim válasza:
A terhesség előrehaladásával a vizesedés általában egyébként is fokozódik, a meleg meg rátesz egy jó nagy lapáttal, szóval én nem a vizet hibáztatnám vagy legalábbis nem lehet kinyomozni. Ha a refluxra használ, szerintem igyad, ha nem, kezdj helyette Renniet vagy Gaviscont szedni. Vizesedés legjobb ellenszere a minimum napi 2xfél óra kilépős séta, lábpolcolás, levegőben biciklizés (ha bírod), váltott zuhany, esetleg gumiharisnya. És menj gyakran vérvételre, vizelet-ellenőrzésre, nehogy valami másnak a tünete legyen.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm Utolsó! Tegnap nem ittam, le is ment a 2 kiló, bár lehet teljesen véletlen és ma szeretnék venni Renniet vagy a másik gyógyszert, amit Te is írtál. Visszereim miatt hordok kompressziós harisnyát, mindennap tornázok, nagyobbikkal sétalunk, visszereim miatt a láb felpolcolási is mindennapos. Vérnyomásomat mérem gyakran, mert az orvosom mindig kicsit magasabbat mér, “fehérköpeny szindróma” miatt tuti. Itthon napi 3-szor kell mérnem és naplóban vezetni, szerencsére minden rendben azzal. De tudom, hogy mindentől függetlenül a vizesedés abszolút lehet olyan, amit nem lehet befolyásolni, sőt, leginkább nem lehet hosszútávon....
2018. aug. 22. 08:54
7/8 anonim válasza:
Jajj, dehogynem lehet a vizesedést befolyásolni! Még akkor is rettenetesen terheli a testet, ha hamar lemegy szülés után ...
8/8 A kérdező kommentje:
Valamennyire persze lehet. Bár ismerőseimnek nem sikerült. Nekem szerencsére a súlynövekedésen kívül nem zavaró, mert gyűrűk, cipők jók rám. Én azt hittem háj az előző babánál is😁.
2018. aug. 22. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!