Jön a második baba. Másnak is voltak hülye gondolatai?
Ha ezek a kérdések felmerülnek benned, akkor igen, való neked, mert neked fontos a gyerek jó léte, ezért jutnak eszedbe ilyenek.
Kezdetben minden felelöségteljes nönek vannak ilyen gondolatai, eleinte bizonytalan, de utána belenö a helyzetbe.
Ezt mintha én írtam volna. Dettó így vagyok.
Csak nàlunk kevesebb lesz a korkülömbség.
Nagyon aggódok ilyen dolgok miatt. Sajnos hányingeres vagyok, és nehezemre esik sokszor ellátni a fiamat. Ráadásul lobbanékony is lettem mióta terhes vagyok.
Próbálom visszafogni magam amikor a gyerek hisztizik, számolok tízig magamba meg ilyenek. (Sose bántanám vagy ilyenek, mielőtt valaki félreérti) de érzem hogy kezd felmenni a pumpa. és nem szeretném ha a fiam érezné rajtam hogy “dühös” vagyok.
Mindenki nyugtat hogy ez a hormonok miatt van most, meg ugye a hányás, hányinger is kiveszi belőlem az erőt, de jelenleg én csak “szaranyának” tartom magam!
Szóval szerintem nálad is csak a hormonok szórakoznak.
Majd ha meglesz a tesó, és beáll a napirend, biztos minden rendben lesz.
Én azzal nyugtatom magam, hogy a világon rengeteg anyuka csinálja2-3-4-5 gyerekkel, És sikerül nekik, akkor én is megoldom két gyerekkel. ☺️
Középső: nagyon köszönöm!
Utolsó: Nálatok mennyi korkülönbség lesz?
Én is kezdek kilenni nagyon egész nap hányingerem van, mist ugyan nem hányok de rosszul vagyok, éjjel is a hányingerre kelek plusz a kisfiam is kel még cicizni...le is kell szoktassanlm.Ezen is aggódok
Hát azon már kicsit késő gondolkodni, hogy való-e neked még egy gyerek. :) De amikor belevágtatok a pároddal, úgy gondoltátok, hogy képesek vagytok rá. Ugyanezt a kurázsit szedd elő! Képes vagy rá, menni fog!
20 hónap van a két gyermekem között. Az első év nagyon nehéz volt, minden nap úgy éreztem, hogy az őrület határán táncolok. Októberben lesz 2 éves a kicsi, most nyárra érzem azt, hogy belerázódtam. Ha úgy érzed, szükséged van praktikus tanácsokra, akkor írj nyugodtan. (vagy ha úgy gondolod, másnak is hasznos lehet a válasz, akkor írd ki itt nyilvánosan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!