Ősszel-télen várandós anyukák, mennyi és milyen ruhátok volt nagy pocakkal? Télikabát?
Most lenne lehetőségem válogatni , vásárolni többféle ruhát egyszerre. Főleg olyanok esetében érdekel, hogy mennyi felsőt-nadrágot hordtak felváltva, akik dolgozni jártak és muszáj volt rendes kismama ruhákat felvenni. (tehát nem opció, hogy otthon leggings és a férjem pólóiban kihúzom) Nyáron ugye könnyebb , mert kis lenge egyberuhákkal megoldható a dolog, nem is kell feltétlen kismama boltból legyen. Télikabát is kérdés, kell e nem kell, megoldható e mással? Ha szimplán nagyobb méretű kabátot veszek majd, az nem lesz e vállban és mindenhol máshol is oltári nagy?
Pólóból felsőből csak hosszúujjú kell, vagy kell rövid is?
Én nem vettem plusz kabátot mert olyan szinten volt egész télen melegem a hormonok miatt hogy sosem cipzáraztam össze a kabátom. A kismama farmer az atléta és 1 plusz pocakmelegítő elég volt nekem. Most szintén terhes vagyok és nem fogok most sem kabit venni.
Van egy bővebb őszi. De hatalmasnak éreztem benne magam. Olyan mintha egy sátrat vinnék magamon 😂😂
En csak a kabat kerdesre reagalnek;
November 8-an szultem, nem vetem telikabatit, a regit eselytelen volt behuznom, viszont beszereztem egy pelerint, az ala vettem fel tobb reteget, na de a terhesseg vegen mar nem maszkaltam ossze vissza :)
Az a baj hogy nekem vannak nagyobbjaim akikkel muszáj lesz kirándulni jönni menni még télen is . Ha csak kiszállnék beszállnék autóból vagy boltba hivatalba stb helyekre akkor biztosan nem vennék kabátot, mert én is olyan vagyok terhesen hogy baromi melegem van.
De a hm ben is 15 ezer egy kabát...az se túl olcsó tekintve hogy többet nem fog kelleni...lehet megpróbálok használtan nézni, hátha szerencsém lesz
én csak 1 kismama farmert vettem magamnak! Plusz kismama harisnyát! Szerencsére a télikabátom is beért, úgyhogy nem kellett váltanom! Április 22 születésű a fiam
jelenleg kb. 7 hetes vagyok elvileg, ma megyek orvoshoz..kiváncsi leszek most is kibírom e ugyanabba a télikabátban :D mivel elvileg második terhességnél nagyobb a pocak, pedig az elsőnél is nagy csúcsos hasam volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!