Kismamák! Ti hogyan várjátok a babát?
Mindenféle válasz érdekel...
Ami engem illet: pihenve, kirándulgatva, babaholmikat lassan gyűjtögetve, naplót írva, várva várva. :)
Pár napja vagyok táppénzen, de most valahogy nem találom a helyem...az eddigi aktív életvitelem már nem is bírom meg nem is szabad csinálni (rokonok meg a túlaggódás jegyében mindent kivesznek a kezemből), de engem pár nap után nem tud lekötni az egész napos lustulás. :s
Szenvedek a melegtől is, szeretnék "készülni" a babára de sok dolgom már nincs. (szobácska készen van, kapott ruhák mosása vasalása meg nem tölt ki sok időt egy napból) csinálgatom a gerinctornát, próbálok meditációs technikákat elsajátítani...
Kreatív hobbijaimat (pl rajzolás/festés) nem tudom úgy csinálni mint rég, mert ne bírok órákon átgörnyedni ülni az asztalnál..."átmeneti időben" érzem magam, és még nem találtam meg a helyem. XD
34hkm
:) de irigyellek benneteket. Én tavaly szültem és ilyenkor vtam 33 hetes.
Elso baba. Életem egyik legkiralyabb nyara volt. Pihizzetek, menjetek el romantikazni, mentálisan készüljetek a szülésre és a babára. Tanuljatok meg élvezni az apró dolgokat. Olvassátok. (mi/én ezeket csináltam)
Hamar meglesz a kisbabatok, és iszonyat rohanni fog az idő. Irtó gyorsan fejlődnek a kicsik. Csodálatos ez is ami most van, de mas. Fárasztó, de életetek legjobb éve van és lesz.
És kitartást mindenkinek ebben a fortelmes melegben. Én tavaly azt hittem nem lesz rosszabb, és de.. Terhesen sokkal jobban viseltem a meleget.
8
Ha már állapotos asszonyokat nevezel prostituáltnak, legalább ne égesd magad és a mikropéniszedet azzal, hogy azt az egy nyamvadt szót sem tudod leírni helyesen.
:)))
7.-es én most jöttem el táppénzre 33 hetesen. (Már nem tudtam kocsizni és nem férek be a pult mögé :))
Amúgy az azért érdekelne ki és miért pontozott le mindenkit? Csak mert nem azt írtam h a "boldogság báranyfelhőjén lebegek a pocakomat simogatva" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!