Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5-6 hetes terhesen vizsgaidősz...

5-6 hetes terhesen vizsgaidőszak? (Levelezős képzés, heti egy nap bejárással) belevágnátok?

Figyelt kérdés
2018. aug. 10. 20:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
9es válaszoló vagyok. Még annyit hozzá tennék, hogy a tanárok nagyon megértőek, Vagyis a többség egy kismamával. Mondjuk attól függ melyik egyetemen vagy.
2018. aug. 10. 21:59
 12/21 anonim ***** válasza:
55%
Nem hánytam, de itt iszonyatos hányingerem volt, de ettől függetlenül egy napot sem voltam táppénzen, kórházban dolgoztam betegekkel. ( itt nincs táppénz csalás , nem írnak ki valakit azért mert terhes, és rosszul van )
2018. aug. 10. 22:09
 13/21 anonim ***** válasza:
61%
5-ös vagyok. Mondjuk abból nem lehet kiindulni, hogy amúgy hányós vagy-e, szerintem :D Mert én kb. 6 éve csak úgy tudok hányni, ha magamat hánytatom meg (ált. migrén miatt volt rá szükség) most viszont két reggel is a semmiből jött olyan borzalmas rosszullét, amit ki se néztem volna az előzmények alapján. Barátnőm viszont elég hányós volt betegségek alatt, de a terhessége alatt csak 1-2x lett rosszul és már elég nagy pocival érettségizett, senki nem vette észre rajta. Boldog babavárást.:)
2018. aug. 10. 22:29
 14/21 anonim ***** válasza:
87%

Ne haragudj, de azért egy dolgot szeretnék a fejedben tisztába tenni: egyetlen nő sem beszéli be magának a rosszullétet. Ha esetleg mégis lesz terhességi rosszulléted, rájössz, hogy miért. Semmit nem jelent, hogy "hányós" vagy-e, érzékeny-e a gyomrod, beteges vagy-e, vagy hogy hogyan állsz a terhességhez. A hányást/rosszullétet a béta hcg magas szintje okozza, az én esetemben ez olyan magas volt, hogy felmerült miatta a down-szindróma közepes kockázata.

Olyan rosszul voltam, hogy idővel az ágyból sem tudtam felkelni, pedig örültem a terhességemnek. Eközben állati rosszul esett, amikor a környezetem egy-egy tagja engem tett felelőssé a rosszullétem miatt, mert "biztos a hozzáállásommal van a baj", meg "kényeskedem". Meg ó, ez semmiség, majd elfelejted. Hát, jelentem, felejthetetlen "élmény" volt, és még az ellenségemnek sem kívánom.

Ha esetleg téged elkerül, örülj a szerencsédnek, és élvezd a terhességed, de ne formálj véleményt a kevésbé szerencsésekről pusztán ez alapján.

2018. aug. 10. 22:48
 15/21 anonim ***** válasza:

Van aki végighányja a terhességet, van akinek semmi baja! Hogy veled mi lesz akkor derül ki mikor ott tartasz.

(Nekem sem volt semmi bajom egyik babával sem)

2018. aug. 10. 23:04
 16/21 anonim ***** válasza:
Várjunk csak, nem igazán értem. Honnan gondolod, hogy vizsgaidőszakban leszel terhes? Nem kötözködés, tényleg érdekel. Amúgy én akkor voltam kismama, de semmi bajom nem volt. Kislányom november elején született (még 2016-ban), megtudakoltam félév kezdete elött, hogy lehet-e ennyit hiányozni, mert szülni fogok és megengedték. Ezt azért írtam le, mert jófejek voltak nálunk is a tanárok. Aztán államvizsgáztam is kismamaként (2.terhesség) és semmilyen probléma nem volt.
2018. aug. 11. 00:23
 17/21 anonim ***** válasza:

Én pár hetes terhes voltam, amikor pont vizsgaidőszak következett. Hát munka mellett nem volt egy leányálom, ráadásul jogi karon vagyok, ahol azért kell seggelni. Elég húzós másfél hónap volt, hányni nem hánytam, de émelygés, rosszullét volt, semmit nem kívántam és nagyon fáradt voltam. Meg lehet csinálni, ha van kitartásod és nem leszel vészesen rosszul, majd meglátod.

Viszont az utolsó kommentelő kérdésére én is kíváncsi vagyok.

2018. aug. 11. 06:25
 18/21 anonim ***** válasza:

Èn az első trimeszterben napi 8-9x hànytam. Bàrmit csinàltam, akkor sem maradt meg bennem szinte semmi. Előre èn sem tudtam, hogy ilyen lesz. Vizsgaidőszak is volt benne. Hànytam előtte, utàna, ha közben hànynom kellett, akkor kijöttem a vizsgàról is. Volt ahova utàna visszaengedte, volt ahova nem. Ez 3,5 hónapig ment igy a hanyas, utana elmult

Aki okoskodik, hogy a terhessèg nem betegseg, annak üzenem, hogy minden nap 9-10x igyon valamit amitol hàny, es nezze meg milyen jó igy dolgozni(en is levelezon voltam) meg iskolaba jarni es vizsgazni. Mikor nullara le vagy gyengulve, hulla faradt vagy, rosszul vagy. Imadom az ilyen okoskodokat. Lehet neked szerencsed lesz es nem fogsz hanyni kerdezo. Ha megis, nagyon nehez lesz igy teljesiteni tapasztalatbol mondom...

2018. aug. 11. 07:14
 19/21 anonim ***** válasza:
6 hetesen már nem tudtam elhagyni a wc-t...
2018. aug. 11. 08:17
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem nagyon értem hogyan tudod így időzíteni a terhességedet, mindenesetre az 5.-6. héten még nincsen erős hányinger, nekem a 7. héten kezdődött egészen szülésig, napi 10 hányás, csoda, hogy túléltük, úgy hogy ez nem olyan, hogy bebeszéled magadnak, nagyon durva állapot, persze a legtöbb nőnek nincs hányingere terhesen.
2018. aug. 11. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!