5-6 hetes terhesen vizsgaidőszak? (Levelezős képzés, heti egy nap bejárással) belevágnátok?
Figyelt kérdés
2018. aug. 10. 20:53
1/21 anonim válasza:
Persze miért ne? Nem vagy beteg
3/21 A kérdező kommentje:
A hányinger, hányás miatt kérdezem. Nem voltam még terhes. Az, hogy valaki hányingertől szenved és hány, mennyire gyakori? Hogy kell elképzelnem? Reggel hány, vagy normális életvitelt tudok élni (dolgozni, hétvégén iskolába járni) csak oda kell figyelni, hogy kisebb adagokat egyek, hogy ne legyen baj? Bocsi a buta kérdésért, nincsenek terhes ismerőseim, így példa sincs előttem.
2018. aug. 10. 21:14
4/21 anonim válasza:
Sosem voltam rosszul egyik terhességem alatt sem, simán vizsgáztam volna (ha még egyetemre jártam volna). Ne izgulj ezen.
5/21 anonim válasza:
Én most vagyok a kilencedik hétben és szeptemberben folytatom a sulit nappalin. Múlt héten, tehát 8. héten kezdődött nálam a rosszullét, eddig kétszer hánytam kora reggel, egyébként a nap további részében csak émelygek. Van, aki viszont egész nap rosszul van, ezt nem lehet előre tudni, de most ha még nincs semmi bajod, bevállalnám a vizsgát a helyedben, csak ne idegeskedj sokat.:)
6/21 anonim válasza:
Nem hogy nem hánytam meg hányingerem sem volt 1x sem
7/21 anonim válasza:
Ha lesz is rosszulléted, az 5-6. héten még feltehetően nagyon enyhe lesz, ki fogod bírni. Nekem a tizenvalhanyadik hétre már vészes hányásom alakult ki, de az 5-6. hét még így is teljesen bírható volt. Ne idegeskedj emiatt, a többség azt sem tudja, mi a terhességi rosszullét, úgyhogy több esélyed van rá, hogy nem lesz semmi.
8/21 anonim válasza:
Nem feltétlen leszel rosszul, így emiatt látatlanban lemondani a vizsgát szerintem butaság lenne...
Nekem enyhe émelygésem volt az is majd csak a 8-9 héten és valahogy mindig este...de pl sokat tudtam segíteni magamon ha sokszor kicsiket ettem. (pár keksz tízóraira, kefír vacsira stb.) Hányni egyáltalán nem hánytam.
9/21 anonim válasza:
Én az előző évet végig vittem terhesen, ràadàsul nappalin. Néha Volta rosszul, mert nagyon meleg volt bent a termekben a levegő, vagy már a nagy pocaktól ülni nem bírtam, egyébként 2 vizsgaidőszakot teljesítettem így, szóval minden négy csak akarni kell. Most meg szeptemberben folytatom a picikével, így nem halasztok semmit, meglátjuj, hogy hogyan fog menni :)
10/21 A kérdező kommentje:
Szuper, lányok, köszi a megerősítést! Remélhetőleg engem is elkerül majd a súlyos hányós dolog, alapvetően nem vagyok beteges, se kényes gyomrú, se hányós típus. Én pozitívan állok a dologhoz, ez nem betegség, csak egy állapot. Szerintem sok nő bebeszéli magának a rosszullétet és társai. Még meg sem fogant a baba és már hányingerük van... (gyk válaszokból indulok ki)
2018. aug. 10. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!