Kismamák! Szedtetek kalciumtablettát terhesség alatt, vagy azt mondta nektek is az orvos, hogy ha a vérben megfelelő a mennyisége, nincs rá szükség?
Figyelt kérdés
Ha kellett szednetek,milyet szedtetek?
Azért kérdezem,mert szeretném megóvni a fogaimat a szuvasodástól.
2018. aug. 10. 11:19
1/13 anonim válasza:
Én mondtam az orvosnak, ugyanezzel az indokkal, hogy szeretnék szedni, mit szól hozzá (és mekkora mennyiséget javasol?). Azt mondta nem szedünk, és témát is váltott. Szóval ennyiben maradtunk. A magam szakállára nem mertem szedni, nehogy a babának ártsak vele. 2 tömött fog volt az ára, de utólag nem bánom.
3/13 anonim válasza:
Csak a terhes vitamint szedtem abban van kalcium is.
4/13 anonim válasza:
Ez csak vitamin. Nem gyógyszer. Szedj ha szeretnél, bajt nem okozol vele. A töbletet kipisiled.
5/13 anonim válasza:
Én 500mg szedek, a bérestől. De most olvastam h ennek nem olyan jó a felszívódása.
6/13 anonim válasza:
Én először a fogorvost kérdeztem, mondta, hogy ártani nem árt, de szerinte nem ezen fog múlni a fogak egészsége. A nőgyógyász javasolta, hogy pezsgőtablettát igyak. Szerintem szedd/idd te is nyugodtan, a babának biztos nem árt.
7/13 anonim válasza:
Eldöntöd te .
nem kell mindeben az orvosokra hallgatni
Mi bajod lehet?
Most oszinten?
Felsz tole?
8/13 anonim válasza:
14 hetes vagyok, az elejétől iszom a 300 mg-os pezsgőtabit.
9/13 anonim válasza:
Szia! Én a kisfiamnal ittam a kalcium sandozt. Védőnő mondta hogy nyugodtan. Koran kezdett meszesedni a lepényem .
10/13 anonim válasza:
Én megkérdeztem a doktoromat és azt mondta, hogy ne szedjek, szerinte hozzá járúl a méhlepény elöregedéséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!