Kinek milyen antibiotikumot írtak fel, ha szükség volt rá terhesség alatt?
Nekem amoxicilint irtak fel mert begyulladt e
eg durvan a fogam. 5 napig kellett szedni napi 2 szemet. Meg nem tudom hogy lett e valami baj, de en nem is gondolkozom ezen. Nem mondta volna a doki hogy szedjem ha kart okoz. Sokkal nagyobb bajt okoz egy gyulladas a szervezetben.
Ne aggodj, nem lesz semmi baj :)
Nekem mellkasi fertozesem volt, amoxicilint irt fel a doki, 5 napig szedtem reggel-delben-este. Tuti nem okoz bajt, ezek az antibiiotikumok biztonsagosan szedhetok terhesseg alatt.(persze nem min de a doki tudja hogy melyiket lehet).
En Angliaban elek, itt csak akkor adnak antibiotikumot ha nagyon muszaj, meg minden mas gyogyszert is. Nem osztogatjak, mint a cukrot es nem aszerint irjak fel h memnyi tamogatast kapnak utana ugyh en nyugodt szivvel szedtem be. Es a papirja is csak annyit ir, hogy ha terhesseg alatt szeded szolj vizeletellenorzeskor hogy tudjanak rola mert hamis eredmenyt adhat a tesztcsik. Ugyh ne aggodj minden ok lesz! 32hkm
Szia!
Én Dalacint kaptam többször is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!