Szerintetek ebbol mikor lesz szules?
39 hetes vagyok,mehszaj ertekem 1111.
Elegge gorcsolgetek neha de nem rendszeresen,inkabb van ,hogy egyfolytaban. Mintha meg lenne a mensim. Vagy ezzel akar vegig is kihuzhatom?
1 óra múlva vagy akár 1,5 héttel is
Nekem 39+2 3000 volt
40+5 2000
41+1 megszültem (3,5 óra alatt tágultam ki és tünt el a mégszáj)
Bnőmnek 2111 volt 1 hónapig
Oszinten? Leget, hogy ma, lehet h ket het mulva...
Nekem pl 1333-as mehszajjal lett inditas (burokrepesztes +oxitocin) vegul, mert hoaba gorcsolgettem neha-neha, azutan megis leallt minden ujra es ujra. Egy hetig vigan szaladgaltam ilyen mehszajjal, barmi tortent, rendesen nem indult be a vajudas.
A masik gyerekkel pedig 39 hetesen elfolyt a magzatviz ugy, hogy addig kb egy darab joslom sem volt. Fajas nelkul, zart mehszajjal mentem be a korhazba ejjel fel ketto korul, 3-kor spontan megjott az elso fajas es 6:40-kor kora reggel mar babaztam, semmilyen rasegites nem kellett.
Szoval sajnos ez nagyon kiszamithatatlan dolog es a millio jel sem jelent semmit a valosagban...
Azota azt mondom, hogy a szules biztos jele az, ha
-elfolyt a viz
-mar bizonyitottan vajudas van
-az orvos all feletted szikevel, ha csaszarrol van szo.
Minden mas csak 50%: vagy beindul hamar, vagy nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!