Tippek a baba "leszállásának" segítésében?
Sajnos már 2 hete nagyon rosszul vagyok a gyomorsavtól amit felnyom a baba, fáj a mellkasom és a torkom, öklendezek, köhögök, néha hányásig is. Aludni nem tudok, de még kb. feküdni sem.
Beszéltem az orvosommal, aki azt mondta hogy ez sajnos csak akkor fog elmúlni mikor leszáll a baba, most még nagyon fent van. Gyógyszert sem lehet szedni rá, de még csak 1 fájdalomcsillapítót se, mert már nagyon a végén vagyok, hanem tűrni kell.
Persze hozzátette, hogy mivel az első baba korábban jött ezért a tapasztalata alapján a második késni fog, ráadásul második baba általában csak a szülés előtti 1-2 órában száll le, így még vár rám némi szenvedés.
Próbáltam keresni technikát a baba lemenetelének segítésére, de csak szülésbeindításra találok tippeket. Felőlem maradhat a baba 08.22-ig (vagy akár 1 héttel tovább is), nem szülésindítást szeretnék, csak az lenne jó ha az utolsó pár hetet nem szédülve, öklendezve, fájdalmak között kellene töltenem.
Szóval: van valakinek bevált módszere arra hogy a baba leköltözzön?
Nem nagyon van ilyen.
Nekem az első baba sem szállt le a vajúdásig.
Sajnos nincs ilyen. Méhszáj neked zárt volt szülésig az elsővel?
Nekem a második babám is korábban leszállt, szóval van remény. Pont 3-4 héttel korábban, mint az első. (Túlhordtam, szóval ne 32 hetes korra gondolj) egyébként tényleg ekkor kezdett nyílni a méhszájam szóval lehet összefüggés.
Sajnos erre nincs modszer, h lejjebb menjen a bsba.
Nekem csak szulesnel ment le sajnos :(
En is szenvedtem a savval.
Probald ki a Salvus vizet hidegen!
Elsővel a szülés előtt 2 héttel már voltak jelek hogy jönni fog (34. héten elment a nyákdugó, 5 nappal korábban leszállt a hasam, 2 nappal korábban bedurrantak a melleim), de 36+2 napon még teljesen zárt voltam, 36+3 napon pedig megszületett.
2700 gramm volt és 49 centi.
Most a második baba már több időt töltött bent mint a nővére, nagyobb is, a haja is sok. És még semmi jele annak hogy meg akarna születni.
Nekem sem volt semmi jele, hogy jonni akarna!
Total zart voltam a legvegeig.
10 nappal a kiirt datum utan folyt el a viz, de fajasok nem jottek, csak oxitocinnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!