Honnan tudom mikor fogant meg a babám?
Számomra még hihetetlen dolog ez,hogy babánk lesz mert sosem volt pontos a ciklusom, és a peteérésemmel is probléma volt,)5éve védekezés nélkül szexeltünk) de a doki azt mondta junius 19-én hogy mindent rendbe talál nem ir fel gyógyszer, próbálkozzunk. Na hát akkor már terhes voltam mert most 11 hetes vagyok :) (Dokit váltottam)
Szóval szerintetek hogy lehet vagy majd a 12 etes ultrahangon kiderül?
A CRL értékéből ki fog derülni. Mivel mi egyszer vtunk együtt a párommal a fogantatás idejében (mert egyébként külföldön volt) mi tudtuk, a CRL alapján 2napot tevedett. A fogantatashoz képest nekem majdnem pontosan indult be a szules.(4oraval a kiirt nap után)
Hogy ne legyen a ennyire bonyolult... Január 20-ra voltam kiirva, 22 volt amit mi számoltunk az egyuttletbol és 23an hajnalban szuletett meg, szóval ez elég pontos adat.
Percre pontosan nem lehet tudni.
De miért olyan fontos ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!