A világ legmocskosabb emberétől várok gyereket Olyannyira utálom őt hogy a gyerekem iránt sem érzek semmit ez normális?
A kisbabámra aki a hasamban növekszik egyszerűen semmilyen érzelmet nem táplálok felé
Sajnálom.
De nem tudok mit tenni.
A párom egy mocskos szemétláda és emiatt a kisbabámban is csak azt érzem hogy egy mocsok ember gyereke.
Szinte olyan mintha megerőszakolásból várnám hasonló érzelmek kavarognak bennem.
Nemtudom.
Gondolkoztam azon hogy örökbeadom de régen mindig is anya akartam lenni.
Most itt van az alkalom de így ahogy alakult sajnos legszívesebben megsemmisülnék nemhogy gyereket vállalnék....
Miért estél teherbe (tudjuk, tudjuk, óvszer, gyógyszer és megszakítás mellett sikerült...), egyáltalán miért feküdtél le a világ legmocskosabb emberével?
Amúgy meg válaszd ketté a két személyt. A gyereked az a gyereked, akkor is, ha bajod van az apjával. Én is 14 év alatt veszekedtem már a férjemmel (terhesen is), haragudtam is rá, de ez semmit nem befolyásolt a gyerekeim iránt érzetteken.
Ha ezt megtenném a családom kiátkozna :(
Szörnyű ilyeneken agyalni de ha újból kezdhetném valószínű nem tartottam volna meg
Sajnos így tönkrement az életem
még csak egy életre is összekötöm magam vele
ég a pofám hogy ezeket ìrom de nem merem senkivel megbeszélni így hát kiírom magamból.
Azért kikérem nem hulladékoznám le a gyerekem.
az egy dolog hogy emiatt nem tudok rá úgy tekinteni ahogy kéne de nem is tartok azon a szinten hogy így beszéljek róla.
A baba nem tehet semmiröl.
A te véred is,nemcsak azé a roh.adék emberé.
Idövel másképp fogsz hozzá állni,majd meglátod.
Ne add fel.
Ha gondolod irj privátban és nekem kiöntheted a szived 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!