Itt a falunkban is van egy nő,egy éve szülte azt hiszem a 7. vagy 8. gyerekét,folyamatosan nyomja a facére a rosszul sikerült képeket,és mind olyan kis szerencsétlenek azok a gyerekek. Kérdezték a férjétől hogy szeretnének e még gyereket,erre ő azt mondta hogy ő már a 4. után mondta az asszonynak hogy talán védekezni kéne,de hiába a nő csak szül és szül.
2018. aug. 7. 13:54
22/28 anonim válasza:
És ez most hogy jött ide, 21-es?
2018. aug. 7. 14:06
23/28 anonim válasza:
Attól függ. Én már 28 évesen a negyediket várva alig éltem, más anyuka meg 38 évesen is simán folytatta tovább az aerobikot és a futást.
Ha még nincs benne a változókorban és fizikailag, szellemileg is jól bírja, akkor talán nem késő, de előtte mindenképp javasolt egy átfogóbb orvosi vizsgálat (EKG, vérvétel, nőgyógyászati szűrések). Mondjuk én azért is szültem még egyetem alatt nagyokat, mert a mi családunkban korán jön a klimax, anyám 40 évesen már nem menstruált és előtte évekig rendszertelen volt a menzesze.
2018. aug. 7. 14:29
24/28 anonim válasza:
Nekem van hétgyerekes ismerősöm. A hetedik azért jött, mert rájött, hogy húsz éve nem dolgozott és nem kell sehova. Lejárt a gyet, szült.
2018. dec. 3. 17:29
25/28 anonim válasza:
Maga a kor nem vészes, 39 évesen szültem a harmadikat.
Ha az egészségi állapitod, anyagi helyzeted, lelki világod engedi, hajrá.
Tudom nem ez a kérdés, de nekem is soknak tűnik hét gyerek, számomra lehetetlennek tűnik, hogy érdemben tudj velük foglalkozni. Hacsak nem lesz nagy a korkülönbség és 4 lassan kirepül, de ha nem 16 évesen jött az első, akkor ez valószínűtlen.
2018. dec. 3. 18:16
26/28 anonim válasza:
Nekem nem férne bele, pláne nem a 7.
2 babàt szültem 33 éves kor alatt, nekem ez volt a kor ami fölött már nem szülnék. De ha neked belefér kérdező es van rá energiád, hajrá.
2019. ápr. 2. 18:50
27/28 anonim válasza:
Nekem 5 gyermekem van, viszont egy apatól. Ja es van munkahelyem, ahova vissza varnak, szóval nem amiatt szültem őket, mert nincs penz... ;) kerteshazban lakunk, nincs adóssagunk, mindig is nagy családot szerettünk volna. De én eddig mindig elismerést kaptam a szep szamú családom miatt, és erre büszke is vagyok.
2019. ápr. 2. 20:11
28/28 anonim válasza:
Az en anyum 54 éves és nagymama már. Én ennyi idosem nem vállalnám be főleg ha már van 6. Gondolj bele ha az átlag életkort eléd meg 12 éves lesz amikor meghalsz. Ki fogja fel érvelni meg támogatni a kisgyereket? A testvérei? Szerintem ők saját gyereket akarnak. Ha első gyerek lenne azt mondom oké. Tudd meg milyen anyanak lenni de 7. Gyereknek szerintem nem kéne vállalod. Nekem ez a véleményem. Sokan nem gondolnak ebbe bele. Illetve ha nem dolgozol nagyon kevés nyugdíjat fogsz kapni ugyanis a gyesen lévő évek száma nem tartozik bele? Vagy a 7 gyerekektől várod majd h el tartsanak nyugdíj alatt?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!