Hogy közöljem szüleimmel hogy állapotos vagyok? Mit tanácsoltok? Eléggé konzervatívak.
Az én párom is 26 én viszont még csak 20. Ő szeretett volna babát én még nem voltam benne biztos. Hát becsúszott. Ma (8 hetesen) mondtam el, hogy ez van. Az apám jóformán lek**vázott és közölte, hogy nem is várt mást tőlem. ( Ezt nem tudom hová tenni) Az anyám bőgött, hogy hiába okítgatott, van még 2 évem a suliból, nem fogom elvégezni, tönkreteszem az életem és, hogy egy olyan embernek mint a párom ne szüljek gyereket. ( Hozzáteszem eddig azt mondták nem tudnak róla véleményt mondani mert nem ismerik) Soha nem is akarták megismerni. Lassan 1 éve együtt vagyunk és így még nem szerettem senkit. Szóval az én szüleim azt akarják vetessem el, mi a párommal és az ő rokonsága meg teljesen odáig vannak. El vagyok keseredve.
Remélem neked nem veszik el az életkedvedet is.
12-es hát, ez jó régi kérdés. Eleve ez a lányzó úgy írta ki h pozi tesztje nem is volt még... számomra érthetetlen amikor ennyire rápörög valaki 1 védtelen szexre. Én soha nem tudtam úgy időzíteni az "elrontott védekezésű" aktusaim, hogy baba lett belőle. Akinek 1 ilyen alkalomból összejőn, vagy nagyon szerencsés, vagy irtó peches. Egy ismim szerencsés volt 10 év után 1 db tablettát kihagyott véletlen és azt mondták lesz, ami lesz, és azonnal terhes is lett. Hihetetlen.
Én soha, semmitől. Most szingli vagyok, voltam kivizsgálásokon elmesélve hogy ezeket tapasztaltam, de minden értékem tökéletes, egyszerűen sosem sikerült úgy egyetlen ballépésem sem szex közben, hogy teherbe eshessek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!