Mindig a barna szem a domináns? Páromnak barna kislányunk lesz nekem kék szemem van valószínűbb a barna?
Apa barna
Anya zöldes szürke
1. Gyerek barna
2. Gyerek kék
Nem mindig de többségben domináns a barna. A férjem szeme fekete az enyém zöld a gyerek már amikor megszületett fekete gombszemű volt. Ha viszont a férjed szülei között van kékszemű akkor simán lehet a babának is kék.
Csak érdekességképpen: az anyukám szeme kék, az apukámé pedig barna, nekem mégis zöld lett. Trükkös ez a szemszín dolog. :)
Apámnak anyja szőke, jégkék szemű, apja barna haj, szem. Apám barna, de inkább fekete haj, szem, kreol bőr, és anyám szőke és zöld szem: én, a nagyobb gyerekük apámra ütöttem, a húgom világos barna haj, zöldesbarna szem.
A férjem világoskék szemű, a fiúnk világos barna haj, sötétbarna szem.
De egyik volt fiú osztálytársam barna haj és szem, feleség szintén. A gyerekeik mindkettő tejföl szőke, kék szeműek.
Vannak mindenféle "milyen lesz a babám" kalkulátorok a neten, szemszín témában is, pl.:
A ferjem csaladjaban mindenkinek kek, dedszulokig visszamenoleg legalabbis biztosan. A ferjemnek is tehat.
Nekem barna, de apukam agan barna kb mindenkie, akit flefele ismertem, anyukam agan kek. Negyen vagyunk testverek, 1 kek szemu es 3 barna.
Nekunk ket gyermekunk van eddig, egy barna es egy kek szemu.
A barna valoban dominansabb.
Kicsit leegyszerusitve, de itt az abra remekul mutatja:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!