Csupán kíváncsiságból?
Figyelt kérdés
Barna szemű apukának és kék szemű anyukának milyen szemű gyermeke született? :)2016. jan. 24. 20:27
1/14 anonim válasza:
Nálunk mindkettőnek barna szeme lett.
3/14 anonim válasza:
Barna. Csecsemőként szinte fekete volt, aztán sötétbarna lett.
4/14 anonim válasza:
Nekem a szüleim barna és kék szeműek; a testvérem és én barna szeműek lettünk. (Viszont a férjem is barna szemű, és az egyik lányunk kék szemű lett!)
5/14 anonim válasza:
Anyukám barna szemű, apámé kék. Lett 3 barna szemű fiuk, 3 kék szemű lányuk. :)
6/14 anonim válasza:
Anyukámnak kék szeme van, egészen világos színű, apukámé barna, majdnem fekete.
Az enyém kék lett, öcsémé sötét barna.
Nálunk ugyanez a felállás, nekem ugyebár kék a szemem, a férjemé barna. Pár hét múlva megszületik a babánk, nagyon kíváncsi vagyok rá, milyen szeme lesz (én örülnék neki, ha barna lenne, szerintem nagyon szép a barna szem).
8/14 anonim válasza:
Nálunk fordítva van, anyuka barna, apuka kék, és a kék a gyerekünké is.
Páromnak viszont anyukája barna szemű, apukája kék, és neki kék lett.
9/14 anonim válasza:
Apukám barna, anyukám kék szemű. 3-an kék szeműek lettünk, bátyám egyedül barna szemű. Egyébként kb 75%, hogy barna, 25% hogy kék lesz.
10/14 anonim válasza:
Nalunk a ferjemnek van kek szeme (es a csaladjaban mindenkinek), nekem barna (a mi csaladunk kek-barna vegyes).
Van egy barna es egy kek szemu gyerekunk.
Anyukamnak kek, apukamnak barna. Negyen vagyunk testverek, ket kek es kek barna szemu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!