Sajnos feküdnöm kell a terhességem 27ik hete óta, mert megrövidült a méhnyak. Most a 32. ik hetet töltöm, és nagyon megijesztettek, hogy a fekvéstől legyöngülök és nem lesz erőm a szüléshez. Igaz ez?
természetesen azt akartam írni, hogy nem annyira....
Én a 30. héttől feküdtem, kórházban ráadásul, még uh-ra is tolókocsival toltak, annyira nem mozoghattam...
Aztán az igaz, hogy a folyosó végéig nem bírtam ugyan elmenni, de a 12 órás vajúdást "remekül" bírtam, és a végén bár császár lett, de egészen más okból, nem azért mert nem bírtam megszülni...
Gratulálok azoknak akik ilyeneket mondanak neked!
Megőrülök a sok okos embertől!
Ne aggódj lesz annyi erőd, hogy megszülj!
Mi nők nagyon erősek tudunk lenni, ha szükség van rá!
Bízz magadban!
Boldog babavárást!
Az izmok kicsit elpuhulnak, mivel nem használod őket, valószínű hogy nehéz lesz visszarázódni a rendes kerékvágásba. Javaslom, szülés utánra legyen valaki veled, aki segít majd. Én egy hetet feküdtem kórházban a 29. héten, de majd meghaltam, úgy fájt mindenem...
Szülni termesztésen fogsz majd tudni, ne is aggódj ilyen hülyeségeket:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!