Most egy kicsit megijesztettek! Tényleg igy van? SOS
Figyelt kérdés
Meg vagyok fázva 2napja,ma elmentem patikába mert már nem birtam a fejfájást meg ezt az egészet és közölte a nő h mivel gravidát szedek ne szedjek mellé c vitamin(ezek szerint teát se ihatok???) mert károsodik a magzat...Nagyon jo mondom mivel 2 napja csak ezen élek...Most akkor se tea se semmi?Ma amugy nagyon sokszor ugy beleszurkál az alhasamba h össze tudnék esni...ez mitől lehet?És szinte minden orrtörlésnél folyamatosan vérzik nem gyengén az orrom...:( 19km2011. febr. 7. 17:20
1/5 anonim válasza:
háziorvos és hívd fel a nőgyógyászod szerintem lehet teázni én elevitet szedek és folyamatosan teázok a terhességem elejétől!Az orrvérzés normális de ha nagyon vérzik szintém háziorvos kérj időpontot vagy kopogj be és 5 napi migrénes fejfájással sznvedtem és nem akartam szedni semmit aztán nem bírtam tovább elmentem a dokihoz és panadolt adott és teakúrára fogott :) menj el legalább megnyugszol te is :) 20p4hkm
2/5 anonim válasza:
Szerintem csak arra gondolt, hogy a Gravidában is van C-vitamin, nem kell mellé pluszban. De nem lesz baja a babának. Mondjuk azt nem értem, a teát miért kérdezed, esetleg hogy citromlevet teszel bele? Annak a C vitamin tartalma elenyésző, nyugodtan idd. Az orrvérzésed valószínűleg a megfázástól van, az állandó orrtörléstől. Ne aggódj, nem lesz semmi baj. Pihenj, igyál sok folyadékot, és minden orrtörlésnél kend be kívülről zsíros krémmel az orrod (Nivea, vagy babapopsi krém).
3/5 anonim válasza:
Amikor nem is voltam megfázva terhesség alatt, akkor is állandóan vérzett az orrom, de aztán szülés másnapján mintha elvágták volna. Nekem ez terhességi tünet volt...
Én Elevitet szedtem, és mellé C vitamint is. Nem lett semmi bajunk. Ja és sokat teáztam is.
A szurkálás nem tudom miért van, de ha nagyon fáj, akkor szólj mindenképpen a dokinak!
4/5 anonim válasza:
én femibiont szedek, a patikába nekem is azt mondták h ne szedjek mellé c vitamint mert károsodik a baba veséje, viszont most megvagyok fázva és az orvos tanácsolta h szedjek ezer mg-os c vitamint még mellé, azt a természetes kivonatú csipkebogyósat. szedem is... óvónő vagyok folyton elkapok valami nyavalyát, muszáj védekeznem.
5/5 anonim válasza:
Gravida mellé no C vitamin???
Ez nekem új, én is azt szedek és most 3 - szor vagyok beteg, náthás így elkezdtem a C vitamint (védőnőm tanácsolta)
Sztem ez nagy hülyeség gyógyszer helyett C vitamin!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!