Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma temetésen voltam, a nagypap...

Ma temetésen voltam, a nagypapám halt meg, és végig mellette álltam. A rokonok utána megijesztettek, hogy nagyon nagy baj hogy láttam a halottat, mert az a terhes aki halottat lát, annak meghal a babája. Hogy mondhattak ilyet?

Figyelt kérdés
Nagyon kiborultam, a párom azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele, felejtsem el. Jól tudom hogy ez hülyeség, de mégis megviselt. Ugye nem kell hinni a babonáknak?
2008. ápr. 24. 20:29
 1/9 anonim ***** válasza:
89%

hát nagyon" kedves " rokonaid vannak.

párodnal van igaza, ne foglalkozz velük!!!hülye babonák.

boldog babavárást

2008. ápr. 24. 20:32
 2/9 anonim ***** válasza:
89%

Szia!

Dehogyis kell hinni egy ilyen babonának!!!

De én nem is hallottam még ilyen hülyeséget.

Ne haragudj,de az ilyen rokon nem normális,aki ilyet mond egy kismamának.

Én 31 hetes vagyok a harmadik babámma,és az apukám halálos ágya mellett csináltam meg a tesztet.

Sajnos nem tudtam már elmondani neki,hogy lesz mégegy unokája,mert már olyan rosszul volt.

Egyébként felénk meg azt hiszik,mondják,ha egy jön,egynek mennie kell.

De nekem valóban minden gyerekemnél meghalt valakim,csak nem ennyire közeli hozzátartozó.

Részvétem a nagyapád miatt.

Boldog babavárást,és nehogy komolyan vedd ezt,felejtsd el.

2008. ápr. 24. 20:34
 3/9 anonim ***** válasza:
85%

Ne hidd el!!! NYUGI! A babona az babona. Hülyeség!!! A babádra gondolj, és arra, hogy neki nyugalom kell, és ne foglalkozz a dilinyós rokonaiddal (már bocsánat!!!)!

Szóval, csak semmi stressz! Lépj tovább! Bújj a párodhoz!

2008. ápr. 24. 20:34
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
Pontosan, ahogy irod, ez csak babona. Hiszel a babonakban? En egyaltalan nem! Szerintem sok babonat csak azert talaltak ki, mert unatkoztak, pletykaltak az oregasszonyok. Ennek meg aztan tenyleg semmi alapja nincsen, a kettonek az egvilagon semmi koze egymashoz. En ilyenkor mindig a jozan eszre koncentralok, es megprobalok okot keresni hogy igaz lehet-e. De itt semmi osszefugges! Probalj jozanul gondolkodni. Ha stresszelsz emiatt, az nem tesz jot, egyszeruen engedd ki a masik fuleden! A rokonok meg szegyelljek magukat. Boldog babavarast!
2008. ápr. 24. 20:38
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
Szia!Egyik fuleden be a másikon ki!!!Ilyen ostobaság miatt ne idegeskedj!A baba látja a kárát!Keruld az ilyen "kedves"rokonokat!Mit ilyesztegetnek?Lehet irigyek rád!!!Nyugi!
2008. ápr. 24. 20:56
 6/9 anonim ***** válasza:

A babonáknak semmiképp se higyj, az ilyen kedves rokonoktól meg a férjed helyében megkérdezném, hogyan számolnának el a lelkiismeretükkel, ha az lenne a baj, hogy túl sokat idegeskedsz.

Ilyen marhaságot, már ne haragudj! Semmi baja nem lesz a babádnak, csak ne foglalkozz az ilyen beszólásokkal!

Örülj a babának, szeresd és ne törődj senkivel!

2008. ápr. 24. 21:22
 7/9 anonim ***** válasza:
79%

Rettenetesen sajnalom, h ez tortent veletek, de azt meg jobban, h ilyet mondtak neked.

Ez buta babona, es kismamat ilyennel ijesztgetni cseppet sem etikus!

Probalj megnyugodni, amugy sem konnyu idoszak ez most neked!

2008. ápr. 24. 22:21
 8/9 anonim ***** válasza:
79%

Szia!

Részvétem! Én 8 hónapos kismama voltam mikor meghalt a nagypapám, én is ott ültem végig "mellette". Most 5 éves múlt a fiam és egészséges.......! Annak idején nekem is említették ezt, de szerintem bőven elég a gyász ne foglalkozz senkivel csak magatokkal!

2008. ápr. 25. 08:36
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
szia.igazat mondtak.én az unokatesóm temetésén voltam,1 hónapos terhes lehettem.rá 3 napra mentem vizsgálatra és már csak egy összeesett petezsákot találtak
2008. máj. 13. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!