Reggel óta tartó, változó intenzitású menstruációs görcs szerű fájdalom, plusz enyhe derékfájás a 38 héten. Lehet hogy ez már a szülés kezdete?
Figyelt kérdés
Eddig is voltak jósolóim meg sokat keményedett a hasam, de az mintha más érzés volt. Ez most valami új. Nem nagyon fájdalmas, de elég kellemetlen.2018. júl. 22. 16:47
11/16 anonim válasza:
Azta, el nem hiszed, én is összeszedtem tavaly a 38. hetunkon valamit... infúzió, aztán haza és utána még húztam 2 in 1 vele 2 hetet és 40hetre született meg picit tulhordva. ;) igyál sokat, de amúgy ja, lehet h manocskad nem várja már meg az augusztust odabenn. ;)
Most már azért neked is lassan megvan a 40 ugye?
Szorítok nektek!
12/16 A kérdező kommentje:
Lehet tényleg nem várja meg az augusztust. Tegnap egész délután görcsöltem, ma reggel pedig amikor kimentem pisilni véres lett a papír.
Most várjuk a taxit. Megyünk a kórházba
2018. júl. 31. 06:13
15/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Igen, július 31-én este 9 után pár perccel megszületett a kisfiam. Most még a kórházban ismerkedünk egymással, de holnap már elvileg hazamehetünk.
Köszönet mindenért!
2018. aug. 3. 08:11
16/16 anonim válasza:
Gratulálok nektek! Jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!