Reggel óta tartó, változó intenzitású menstruációs görcs szerű fájdalom, plusz enyhe derékfájás a 38 héten. Lehet hogy ez már a szülés kezdete?
Hát amikor én szultem akkor azért biztos vtam benne, de én is pont ilyen kétségek közt vtam előtte. ;)
Szóval.. Ami szerintem van az az, hogy lassan itt az ido. Nekem tok jól kinyitott így a mehszajam (mint kiderult ezekkel a kis mensi szerű fájós napokkal 4ujjnyi lett mire tényleg szültem és ez jó, azért mert csak 4ora volt az egész szulesem.)
Figyeld h van-e rendszer benne. (nekem eleinte nem volt, de aztán időben is beall 12 percesre pár óra alatt és szépen egyértelművé vált a nyakdugo tavozasaval, h jaa szülök és akkor mentünk a kórházba be)
Ami fontos, pihenj és a babát figyeld. Mozogjon, de ezt gondolom figyeled.
Lehet akár két heted de az is lehet 2orad van, de nyilván tok okes lenne bmelyik is.
Könnyű szülést! :)
Ugyanezt éreztem, ugyanúgy a 38. héten. Annyira enyhe volt, hogy biztos voltam benne, hogy ez nem szülés, ehhez képest 10 óra múlva már babáztam.
Ami segít eldönteni, hogy jósló vagy éles fájdalomról van-e szó, az a forró fürdő/zuhany. Anno nekem is ezt tanácsolta a szülésznőm és azonnal be is váltott brutális vajúdó fájdalommá. Szerintem próbáld ki.
Köszönöm a válaszokat. Közben zuhanyoztam egyet, amitől el sem múlt, de erősebb sem lett.
Szóval most várunk, hogy mi lesz. Azért is necces kicsit a helyzet, mert kint vagyunk egy tanyán az isten háta mögött nyaralás címszó alatt. De autó van, ha menni kell majd bepattanunk...
Kíváncsi vagyok mit hoz az éjszaka.
Köszi mégegyszer a válaszokat.
Még egyben.
Az éjszaka nagyon kemény volt, de aztán elaludtam egyszer csak és reggelre teljesen elmúlt.
Úgyhogy vaklárma. Bár azóta néha olyan érzésem van, mintha a fejével nyomná szét a hüvelyem belülről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!