Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindig simogatják a rokonok a...

Mindig simogatják a rokonok a pocimat, meg az ismerösök, ami engem már nagyon zavar. Ti hogy vagytok evvel? Vagyis a saját családomba senki csak a párom családja.

Figyelt kérdés
28hetes
2008. nov. 2. 02:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Engem nem annyira idegesitett az elejen,de mar ez a folytonos vigyori,meg nyavogas mikor jonnek hozzank,hogy jajj mekkora a pocid es 50 fobol 48 vegigfogdossa az mar zavaro.pl anyosom meg sose fogta meg :P nagy a szeretet hihi.Engem nem erdekel ki mit gondol,ugyhogy te se aggodj ezzel sztem nincs semmi baj ha zavar!!En ha kint lesz a baba akkor is felteni fogom.

24 hetes mamoka

2008. nov. 3. 02:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!