Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem volt szívhang, petezsák...

Nem volt szívhang, petezsák szabályos, szikhólyag van, crl 5mm,6.1 napos terhesség, meszes alapján több két héttel. Missed ab gyanú. Egyetlen tüneteim a mellek duzzadása, fájdalma, alábbhagyott valamennyivel. Reménykedjek még?

Figyelt kérdés

2018. júl. 21. 13:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Annyira utálom az ilyen orvosokat, akik így ijesztgetik a kismamákat!

Velem ugyanez történt, mensi szerint 8 hetes voltam, de csak 6 hetes méretnek megfelelő petezsákot láttak, kaptam a papírt, intézzük a missed abot stb., tök lekezelő volt, két perc se volt a vizsgálat,ráadásul behivott ezer embert h "na kb ezt kell látni kaparás előtt"

Végigbögtem két hetet a kontroll uh-ig, utána mentem volna be a műtőbe, aztán ott mocorgott a kisfiam dobogó szívvel... ennyit erről!

Szóval amúgy létezik hogy két héttel kisebb a terhesség, mint az enyém is, 35 napos ciklus mellett mensi előtt pár nappal foganhatott.

Szerintem várj egy picit, nyugodj meg, pihenj sokat, szedj magnéziumot napi 3x1, terhesvitamint is és semmivel se erőltesd meg magad, feküdj amennyit lehet.

Két hét múlva menj el ismét, ha lehet egy jobb orvoshoz, biztos vagyok benne hogy lesz ott babóca!

Drukkolok!

2018. júl. 22. 09:17
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon bíztatóak, kedvesek vagytok. Holnap megyek uh, imádkoztam és csak reménykedni tudok, hogy nem elhalásról van szó. Hogy mennyire vágyunk rá azt nem is részletezem, mert sokan mások is így vannak ezzel. Remélem a legjobbakat és köszönöm a biztató szavakat.
2018. júl. 22. 11:43
 13/18 A kérdező kommentje:
Ma voltam uh vizsgálaton. Az embrió nőtt, most már 6 cm, azaz 1 egész centit nőtt 5 nap alatt. A petezsák is nőtt. De szivhangot nem talaltak, holnapra kiirtak műtétre. Ma már a vért is keverték azt mondták ez már biztos. Bele is nyugodtam, az elmúlt pár nap csak reménykedtem, de hiába. Csak ezt nem értem az embrió miért nőtt ha nem él. Kérdeztem az orvost, de annyit mondott, holnap műtét, arra készüljön ne agyaljon tovább ezen, az csak rosszabb. A saját orvosom szabin van külföldön nem tudom elerni meg bő másfél hetet. Hát ez van sajnos. Köszönöm mindenkinek aki válaszolt.
2018. júl. 23. 14:59
 14/18 A kérdező kommentje:
Elirtam a méretek elnézést, 0.6 cm.
2018. júl. 23. 15:06
 15/18 anonim ***** válasza:
Mi lett vegul? Van remeny? Betettem figyelesbe a kerdesed. :/
2018. júl. 24. 22:12
 16/18 A kérdező kommentje:
Tegnap műtöttek délután. Ami nagyon bántott a műtét előtt nem csináltak ellenőri uh vizsgálatot, mondván felesleges. Sajnos ez lett a vége.
2018. júl. 25. 08:03
 17/18 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnalom. :( Kivanom a legjobbakat!

Es gyors babasodast!

2018. júl. 25. 19:05
 18/18 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom! Azóta hogy alakult?
2019. ápr. 26. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!