Szerintetek hány hetes terhes vagyok? Mármint mennyinek látszik, pocak alapján?
2018. júl. 17. 16:36
11/20 anonim válasza:
Nekem 0 hetesen nagyobb. :) És nem háj, csak szétnyílt az első után. Ez végképp nem edzettségfüggő. (Ráedzzel, sérv is lehet. Majd műteni kell)
13/20 anonim válasza:
Én is 12 hetesre tippeltem volna. Mondjuk magamhoz mérem.
14/20 anonim válasza:
20-24. hetesre tippeltelek volna, mert a képen is látszik, hogy kb. köldök magasságában van a méhed teteje. Teljesen normális méretű a hasad.
15/20 anonim válasza:
Én 17 hetes terhes vagyok, de még ennyire sem látszik. 19-20 hetesre tippeltem volba.
16/20 anonim válasza:
14-15. hét. Én kb. akkor néztem így ki.
17/20 anonim válasza:
Első gyerkőcnèl kb nekem is ekkora hasam volt ennyi idősen. Most 13hetes vagyok a második babánkkal és kb ekkora vagy még nagyobb a hasam 😂
Teljesen normális méretű a pocid,nyugi a végére biztosan szép kerek lesz 😊
19/20 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó a tippet a nemére, bár azt nem kérdeztem. :) Hála istennek nem húztam még egy kilót sem. (ha daginak tűnök, azt terhesség előtt szedtem fel :) ) egyébként 22.het
2018. júl. 22. 07:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!