Kinek mekkora volt a haskörfogata?
Soha nem mértek haskörfogatot, igazából nincs is lényege. Talán mikor még nem volt Uh akkor volt lényeg, hogy tudjanak a baba méreteit saccolni.
12 hetesen egy apró puklim volt, és nekem nagy hasam volt...
12 hetesen az a jó ha még szinte semmi nem látszik.
Hát ez attól is függ ebben a terhességi korban, hogy eleve mennyi volt terhesség előtt. Ugyanis ilyenkor még nem igazán a babától gömbölyödik a has. Puffadás, egyéni adottságok miatt sokkal inkább.
Nekem 10 hetesen már látszott, de 46 kg-val lettem terhes, nagyon sovány voltam. Akkor 79 cm volt a haskörfogatom és ha szűk ruhában voltam, már mindenki gratulált. Eredetileg 65-70 cm volt a derékkörfogatom.
Elég moletten lettem terhes de kb a 20. héttől látszott csak, bővebb ruhában még akkor sem.
A 12. héten még nagyon pici a baba így inkább a puffadás látszik csak. Innentől kezdve kezd majd növekedni a poci is. Mindenkinek máskor látszik a terhessége.
Nekem soha senki nem merte, egyszer mertem meg magamnak 39 hetesen.
Akkor volt 102 cm a legszelesebb ponton, szoval nem volt nagy, de a gyerek kozel 4 kiloval szuletett 1 nappal kesobb.
Ennek szerintem semmi ertelme, marmint a meresnek, mert eleve mindenki mas alkatrol indul. A hasam nem tudom mekkora volt gyerek elott, de a derekam 60-as, 12 hetesen nem latszott meg semmi rajtam, max estenkent a puffadas.
A masodik babaval sem volt nagyobb hasam.
10. 94cm ( itt még semmi nem látszitt, de a nadrágjaimat nem tudtam gombolni, pedig fogyásban voltam)
15. 97 cm
19. 99 cm
174 cm magas vagyok
Várjunk csak..
A derekam nekem is 65 cm volt terhesség előtt .
De a haskörfogatot a legszélesebb ponton mérik....( köldök alatt 2-3 cm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!