Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mekkora volt a haskörfog...

Kinek mekkora volt a haskörfogata?

Figyelt kérdés
Kinek mekkora volt a hasa a 12. héten? Most voltam a védőnőnél, 95 volt a has körfogatom, sokan azt mondják, hogy nem is látszik még a terhességem, ez olyan rosszul esik, másoknál mikor kezdett nőni?

2018. febr. 12. 15:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10, tény. De nem terhesen ki méri a haskörfogatát? Így marad max a derékhoz való viszonyítás.
2018. febr. 12. 17:57
 12/14 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.

Teny, hogy terhesen nem a derekat merik, de nem terhesen soha nem mertem mast, csak derekat es csipot. De most erdekessegkeppen megneztem, jelenleg 64-es a derekam es 74 koldoknel. Szoval valoszinu, hogy elso gyereknel, amikor 60 koruli derekam volt, akkor is hasonlo volt az arany. Az tuti, hogy kornyeken nem voltam a 95 cm-nek 12 hetesen, mert eleve szules elott alig haladtam meg a 100 centit es nagyon keson kezdett latszani a pocakom is.

Tovabbra is tartom, hogy ennek semmi ertelme, hiszen nem lehet kulonbozo testalkatu noknel osszehasonlitani a “pocakmeretet” igy, de nekem tenyleg soha nem merte se orvos, se vedono egyik babaval sem.

Egyetlen egy dolgot mertek az utolso 10 hetben neha, az pedig a meh magassaga volt, hogy a meh teteje kb megfelelo magassagban van-e a terhessegi korhoz kepest.

Kerdezo, nyugodj meg, nem ettol fugg. Szerintem 12 hetesen nem is kell meg latszania semminek. Eleve a baba annyira pici meg ilyenkor, hogyha barmi latszana mar most, akkor az nem o lenne, max a puffadas.

2018. febr. 12. 20:12
 13/14 anonim ***** válasza:
14 hetesen most nekem 93 cm a legszélesebb ponton. 3. baba. Derekam nincs már :/
2018. febr. 12. 20:34
 14/14 Buriné ***** válasza:
60 kg-al kezdtem a terhességet.viszonylag sovány voltam.most 30 hetesen 105cm a haskörfogatom.Nagy szerintem:)
2018. febr. 14. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!