Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a páromat elküldöm sima...

Ha a páromat elküldöm sima véradásra, ott kiderülhet hogy fertőzött vagyok e én?

Figyelt kérdés
Mert az utóbbi időben hallottam hogy régi párom több nővel volt amit tudtam és félek hogy nem e kaptam el e tőle valamit(aids),most beijedtem ,közben babát várok,de ha a páromat elküldöm vérvételre ott kiderül minden nem?,mert akkor már ő is olyan lenne,nem?
2010. jún. 18. 15:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

hát ha Ő az is de neked is el kell menned mindenképp vizsgálatra az a tuti.

de az hogy 10 el több nője volt az még nem jelenti azt hogy AIDS-es vagy vagy Ő az lenne.

2010. jún. 18. 15:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Mért nem mész el te vérvételre?AIDS szürésre????
2010. jún. 18. 15:04
 3/8 anonim ***** válasza:
48%

A véradásom legfeljebb az derül ki, hogy a párodnak van-e fertözése, hogy NEKED van-e valami, az nem.

Ha ennyire nem bizol benne, akkor miért estél töle teherbe?

Eddig nem tudtad, hoyg voltak elötted kapcsolatai? Miért kellene valami betegségének lenni emiatt?

2010. jún. 18. 15:06
 4/8 anonim ***** válasza:
AIDS szűrés egyébként anonim. és menj el sztem is szűrésre, ahogy a többiek mondják.
2010. jún. 18. 15:09
 5/8 A kérdező kommentje:
A RÉGI páromra gondolom.
2010. jún. 18. 15:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Még akkor sem biztos, hogy fertőzött vagy, ha ő az. Attól, hogy őt megvizsgálják, még nem tudják megmondani, neked van-e bajod. Nem is értem, hogy jutott eszedbe. Ha neki nincs semmilyen betegsége, és te csak vele voltál, még akkor sem biztos, hogy nincs semmi bajod, mert lehet csak hordozó volt, és már nála nyoma sincs egy fertőzésnek, nálad meg igen. Vizsgáltasd ki magad.
2010. jún. 18. 15:18
 7/8 anonim ***** válasza:
kicsi a valószínűsége az aids-nek.... nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. sokkal valószínübb hogy valami más nemi betegség van, de ha te beteg lennél a nődokid talált volna valamit. de ha aggódsz akkor mindenképp menj és vizsgáltasd ki magad!
2010. jún. 18. 17:49
 8/8 anonim ***** válasza:
ha a régi párod elment, akkor még nem fogják tudni pontosan megmondani, mikor kapta el (ha elkapta a fertőzést)...ezért menjél el te is.
2010. jún. 18. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!